MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Jail Liczba Graczy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Prosiłbym o zwiększenie liczby slotów na jail ponieważ tera próbowałem wejść i nie mogłem bo nie było miejsca a graczy grało tylko 80

Nie mam zamiaru się rozpisywać bo nie umiem
Tritanus Shy
I będą jeszcze większe lagi... ;-;
Sami gracze prosili o zmniejszenie lagow to kalis je zmniejszyl ale kosztem tego byly sloty i niestety jezeli gracz chce teraz wbic przy pelnyn serwerze to musi zakupic konto Vip
No tak i to jest dobrym pomysłem zmniejszenie liczby slotow a vip może wbić jak tryb jest pełny.

Jeżeli przeszkadzają tobie lagi zacznij grać w godzinach kiedy nie ma graczy albo jest ich bardzo mało.
Tia... kali, polecam ci grac w godzinach 18/20 z powodu ze jest mniej graczy... a polowe slotow co dopiero usunieto aby byly mniejsze lagi... wiec zapewne kalis nie doda znowu sloty Wink
Wlasnie o 18-20jest najwiecej osob bo
juz wrocili ze szkol.
Polecam grac w godzinach 21-23.
Dodanie wiekszej ilosci slotow powodowalo by wieeeelkie lagi.
Już i tak na Jail są lagi a ty chcesz jeszcze większe? Kalis specjalnie zmniejszył liczbę slotów żeby były mniejsze lagi. Polecam ci wchodzić w godzinach 10-12 wtedy jest mało osób a już o 14 jest dużo ale jeszcze jak ci się uda masz szanse.
Sa lagi - zle.
Zmniejszasz liczbe slotow zeby bylo mniej lagow - zle...
Nie dogodzisz. Nie wiem,kiedy zmniejszono liczbe slotow,ale od 2 dni jakos bezproblemowo mi sie tam gra.
A niech tylko jeszcze raz zobacze tekst na czacie "kto ma lagi pisze 123"...
Prosze o zamknięcie tego wątku

Pisał : tritanus
Zamykam.
Przekierowanie