Czesc mam propozycje jak by na każdy sklep dało się napadać np w sklepach z jedzeniem by dawali pieniądze, albo jedzenie np 100 zl za napad jakis w sklepie Ale za napad by goniła policja. Fajnie by było jak by to było dodane, 100 zl za napad to nie dużo, albo jedzenie ale jedzenia też jako mega dużo by nie było
Ten pomysł jest zupełnie niewyważony... Ludzie, wszystkiego na tacy nie dostaniecie, w taki sposób można skakać ze sklepu do sklepu, a policjanci tego nie ogarną, nie opisałeś tego pomysłu praktycznie w ogóle więc nie wiadomo jak to ma wyglądać, jak długo będzie się to robiło itp. Gdyby coś takiego zostało dodane banki straciłyby sens, na banku może i mamy dużą sumkę do zgarnięcia, ale jest też ryzyko oraz czas, który trzeba przeczekać. Takich sklepów jest wiele i tutaj też nie wiem co ile można byłoby okradać taki sklep, jeżeli ciągle to traci jeszcze bardziej sens, bo można skakać z jednego do drugiego, a policjanci nie będą latać po mieście do randomowych sklepów. To jest moje zdanie. Jestem na NIE
Jestem na wielkie nie - tryb w ten sposób stałby się o wiele łatwiejszy. Może to i fakt, że ekonomia i wyważenie brutala ssie, ale już nie przeginajmy. Myślę, że wyglądało by to tak jak napad na bank... A jak już mówimy o bankach - masz banki

Ogółem słaby pomysł.
Tak żałosny pomysł ze szkoda szczępic ryja.
Pozdrawiam Elite

(29-June-2017 09:08:55)Elit napisał(a): [ -> ]Tak żałosny pomysł ze szkoda szczępic ryja.
Pozdrawiam Elite 
Nie nabijaj postów po za tym nigdy cie nie widziałem na tym trybie
Co do odpowiedzi to tak. Mówię że 100 albo mniej i nie można by było obrobić każdego np 2 sklepy na iles minut zapomniałem to dopisać

policja graczowa, ale jeszcze potworowa tak jak na gta np taka jak mafia jakas
jestem na NIE po co? za 100$ nikt tam bardzo by się nie uganiał pomysł jest po prostu do bani.
Po pierwsze gram na brutal life.
Po drugie wyrażam swoją ocenę dotyczącą pomysłu, która może pomóc administracji w rozwazeniu czy dodać do gry pomysł, który zaproponowales.
Po trzecie nie nsbijaj postów pouczeniami graczy i zanim coś napiszesz upewnij się czy to prawda.
Pozdrawiam Elite

Nie wyważone, nie warto strzępić ryja, nie dawaj -rep, graczom, którzy sie wypowiadaja dobrze.
(29-June-2017 05:56:33)kiroPL napisał(a): [ -> ]Jestem na wielkie nie - tryb w ten sposób stałby się o wiele łatwiejszy. Może to i fakt, że ekonomia i wyważenie brutala ssie, ale już nie przeginajmy. Myślę, że wyglądało by to tak jak napad na bank... A jak już mówimy o bankach - masz banki
Ogółem słaby pomysł.
Wujek Kiro prawdę ci powie. Nie mam nic do dodania.
Pozdrawiam - Kertix