MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1.FriFree
2.Byłem banowany za wyzwiska na innym serverze bo chcialem zeby ktos wyłączył cheaty.
3.Chcę dostac unbana na tym serverze bo go lubie przyjemnie mi sie na nim gra.
4.Zostałeś zbanowany na zawsze przez alexkox55 za obraza rodzica/brak szacunku do rodzica Regulamin zlamany! Odbanuj sie, wyslij sms MFBAN.frifree na numer 92045 (koszt 24,60zl).
5.alexkox55
6.minefox
Witaj.
I ty mi powiedz jak ja mam cię odbanować za napisanie na serwerze cytuje: "ty ssiesz twojej starej"
Oczywiście na serwerze wtedy była też osoba która pisała " ty ssiesz swojej babci" obydwoje dostaliście bana za brak szacunku do rodziców, co to są w ogóle za teksty...

Powód do unbana też nie skłania ku dalszym argumentom odbanowania pana konta, bo grać to każdy lubi a gdy ktoś łamie regulamin to o tym nikt nie myśli,
Screenshota niestety nie zrobiłem bo to było po godz 1:00 i po prostu zapomniałem to zrobić.
Świadkiem tego zdarzenia był też Jamakoshi który może potwierdzić daną akcję wyzwania/ciśnienienia po rodzicach.
Trzeba było myśleć wcześniej.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie