MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Realife 2.0 - propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam propozycje aby dodać, obok nicków (nad postaciami) nazwę pracy jaką wykonują.

Dlaczego? Znacznie to by ułatwiło grę, ponieważ moglibyśmy się spodziewać kto nas może okraść, kogo możemy okraść, kto nas chce wsadzić do paki.
Myślę, że byłoby to logiczne, ponieważ w realnym świecie od rozpoznawania pracy jest strój, mundur, a w grze mógłbyś zrobić banan taki napis obok nicku nad postacią z wykonywaną pracą. Tak samo na czacie można by coś takiego dodać obok nicku.
Cytat:Dlaczego? Znacznie to by ułatwiło grę, ponieważ moglibyśmy się spodziewać kto nas może okraść, kogo możemy okraść, kto nas chce wsadzić do paki.
Myślę, że byłoby to logiczne, ponieważ w realnym świecie od rozpoznawania pracy jest strój, mundur, a w grze mógłbyś zrobić banan taki napis obok nicku nad postacią z wykonywaną pracą. Tak samo na czacie można by coś takiego dodać obok nicku.

Taaaa... w rzeczywistości też da się zajrzeć ludziom do umysłów i od razu wiedzieć że są złodziejami i chcą nas okraść [Obrazek: 15.gif]

Akurat na tym trybie prace są bardzo mocno intuicyjne, wiadomo przecież że strażak będzie gasił pożary, mechanik pracował w warsztacie. W pracy złodzieja właśnie o to chodzi by okradać znienacka, toteż dzięki temu tryb nabiera realistyczności i gracz sam musi uważać i starać się przewidzieć krok osoby w pobliżu.
Dla mnie to zły pomysł.
Sam często używam pracy "złodziej" bo daje mi najwięcej "fanu" z jej wykonywania i z własnego doświadczenia wiem, że okraść kogoś kto posiada $ jest naprawdę ciężko, trzeba to robić naprawdę podstępnie i z nienacka.
Ta zmiana spowodowała by że praca złodziej straciła by sens (bo noe dało by się kompletnie nikogo okraść) nikt by jej nie brał a co za tym idzie praca policjanta również bo nie było by złodziei.
Pomysl nawet ciekawy ale tak jak pisal michal, mogloby to znaczaco utrudnic prace zlodziejom czy nawet policjantom, gdyz zlodzieje od razu znaliby profesje innych graczy.

Pomysle nad wprowadzeniem prefixow na czacie, aby podczas pisania byla podana profesja gracza
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie