Witam, mój nick to NNorbertPL, ktoś się na mnie zarejestrował. (mam premium)
Idzie jakoś odzyskać konto? mogę udowodnić ze wbije na jakiś serwer.
DOTYCZY: minefox.pl i mineserwer.pl
Jezeli na to konto NNorbertPL ktos cos zakupil np: vipa.. to odzyskanie konta jest niemozliwe... A tak to tez go nie mozna odzyskac ;___:
@Bokexali a co mnie to ma obchodzić? Konto premium(moje) więc teoretycznie powinno zostać odrejestrowane. A nick nie był zmieniany na tym koncie ani razu! ;]
Moze ciebie to nie obchodzi ale administracje tak, kazdy gracz ma mozliwosc ustawic sobie jakis nick ktory nie jest zarejestrowany na danym serwerze/koncie ;p i jezeli ta osoba zakupila cos na to konto, no to teoretycznie juz nie ma mozliwosci odzyskania konta...
Konto premium kosztuje ok 80 zł ,ale mogę się mylić
Była taka sprawa kiedyś ale na inny nick jeśli w ciągu 1 miesiąca nikt nie wejdzie na konto to możesz poprosić o usunięcie kąta albo zmianę hasła
Dominik co ty gadasz.. czyli co, zobacze jakiegos typka co ma np: prot 4 i nie gra juz miesiac to co napisze do kalisa "kalis unreg to konto bo juz nie gra a ja na nim chce".... Koledzy to jest prawo jungli

kto pierwszy zalozy konto ten lepszy.
Miałem właśnie też problem xD
Miało być trebor2135 .... wyszło, że musiałem dać trebor21352135 xD
Jakiś uj mi zabrał
Ja też miałem ten problem miał być Champion_MC ale na innym serwerze gdy zaczynałem był zajęty nick .