MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chcialem zaproponowac pojawianie sie u jubilerow przypadkowych lupow z bankow
Pozwolilo by to na zrobienie naprzyklad 2 wschodow bez koniecznosci robienia multi I sprawilo by ze po zrobieniu all bankow serw nie staje sie nudny
Wdg mnie pomysł gupi szczególnie dlatego że

1 weź questa

2 teleportuj się do miejsca gdzie będziemy tego questa wykonywać

3 gdy dojdziesz do miejsca gdzie odbierasz nagrode CHODŹ PO KŁADCE AŻ BĘDZIESZ MÓGŁ ODEBRAĆ NAGRODĘ

4 oddaj łup mafiozowi

Wiem że napisałem to bez ładu i składu ale nie jestem dobry w tworzeniu zdań xd
Jestem na tak, urozmaiciło by to rozgrywkę, to co napisałeś Volbixer nie ma sensu.
A ja jestem na nie. Gdyby były u jubilera łupy każdy mógłby sobie je nazbierać a potem robić cały czas ten sam bank zarabiając przy tym pełno $$$. Takim sposobem można by było w 1 dzień zdobyć najlepsze itemy
Ale % na trafienie łupu mógłby być bardzo mały, może 2%?
@up

Czyli nie ogarnołeś.

Po co ci łup skoro
Przed dostarczeniem łupu(chodzi o banki)
Trzeba chodzić po złotej kładce aż wyświetli się
Dostarcz łup do ...

Rozumiesz teraz ?
Tak, ale zrobienie banku to pestka.
No wiadomo ze bank I tak bys musial zrobic a lup sprawil by ze mozna go zrobic 2x dziennie
% dropu tez byl by maly
Wiec w sumie nie widze nic op w tym
Według mnie jest to totalna głupota, banan gdyby chciał wprowadzić możliwość wykonania jednego banku dwa razy dziennie czy nawet więcej dałby łup, który ciągle się generuje, po wyjściu z lokacji. Uważam, że wprowadzenie takiego czegoś zniszczy zupełnie ekonomię, banki stracą na wartości, gdyż będzie można je robić cały czas, co pozwoli na zdobycie dużej ilości pieniędzy, takie coś dałoby wszystko graczowi na tacy. Poza tym myślę, że nie ma to najmniejszego sensu, jakim cudem u jubilera ma się znaleźć łup banku? Jestem zdecydowanie na NIE
już sam pomysł łupu z banku u jubilera? fuck logic... nawet komentarz zbędny...
Stron: 1 2
Przekierowanie