MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Lucky PVP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak wiemy duża liczba serwerów pobiera txt dla gąbki i zastępuje luckyblock i powstaje mini gierka Dlaczego my nie możemy jej dodać ? Gra polegała by na pvp i szczęściu gracze maja 2 min na rozwalenie jak najwięcej lucky blokow i rozpoczecie pvp można zmienić trochę blok i zamiast gąbki to blok złota startowy kit to diamentowy kilof na efi 1 bądź wcale czysty kilof to co wypadnie z lucky blocka zależny od szczęścia gracze mają do dyspozycji na spawnie enderchest który resetuje się na next arenie lecz gracze mogą chować tam itemki które im nie znikną gracze maja 1 życie na pvp gdy rozwalają lucky blocki mogą umierać ile chcą. Listę itemków/stworów mam mogę podać na pw. TEKST do poprawki Po gurbienia itp Może to ktoś zrobić za mnie będę wdzięczny.
2/10 GG WP 3 razy na tak dziękujemy XD
Jestem na tak Smile
To zróbcie taki tryb to dodam
plugin masz tylko postawic ;f
No to zrób zasłuż się dla serwera
Nie mam dost do plikow serwerowych Wink
No to zrób na lokalu potem podeślesz mi paczkę serwerowa
Świetny pomysł :v
Jestem przeciwko kocham mineserwer taki jaki jest nic dodać no może z wyjątkiem freebuild+działki bez dropa.

________________________________________________________________________________​​_______
Ludzie uczący się ortografii są lepsi od innych pod względem ortografii.
________________________________________________________________________________​​_______
Kuomi tyle ze serwer ktory stoi nie ma duzego zainteresowania Wink
Przekierowanie