Dostałem bana.Jeszcze przed tym ktoś włamał mi się na konto i pisał na czacie że ban.I za to dostałem bana na zawsze.Ale to nie ja to pisałem!!!Dostałem bana za co czego nie zrobiłem.Mam nadzieje że mnie odbanujecie.I myślę że ten ktoś kto mi się włamał na konto nie zmienił hasła. Pomóżcie mi prosze.

Nie odbanowujemy skradzionych kont, równie dobrze możesz kłamać.
(26-June-2017 17:40:42)Kornelia napisał(a): [ -> ]Nie odbanowujemy skradzionych kont, równie dobrze możesz kłamać.
A jak mi nie zmienili hasła??? To co ?? Mam bardzo duży level na wojownicy vs potwory 2. Gram na minefox od paru lat.
(27-June-2017 18:30:38)TheCraft1510 napisał(a): [ -> ] (26-June-2017 17:40:42)Kornelia napisał(a): [ -> ]Nie odbanowujemy skradzionych kont, równie dobrze możesz kłamać.
A jak mi nie zmienili hasła??? To co ?? Mam bardzo duży level na wojownicy vs potwory 2. Gram na minefox od paru lat.
Na pewno Ci zmienili hasło. "Ale to nie ja to pisałem!!!Dostałem bana za co czego nie zrobiłem.Mam nadzieje że mnie odbanujecie." - Ale to TWOJE konto, więc ty za nie odpowiadasz. Zastosuj się do tego co podał Ci Anty.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.