MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: NIszczenie Potek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, na pewnej arenie da się w świątyni niszczyć potki i potem trzeba latać w głąb bazy po te mikstury co jest denerwujące że przyjdzie jeden i wszystkie zniszczy! Chciałbym aby nie dało się ich niszczyć. Dokładnie nie wiem która to arena (jaki ma numer). myślę że powinniście wiedzieć o którą mi chodzi.
Gracze robia to specjalnie by potem dednac i byc potworem i niepozwolic wojownikom szybkiego dostania sie do pot w swiatyni.
Podaj nazwe mapy i daj ss
Szukałem wszędzie i nie moge znależć Sad
Jak to niszczyć potki.
O japierdolnicze.
Placki... Dla Cb limit jiz chyba sie skonczyl...
Prosze... Juz... Nic... Nie... Pisz.
Daj ss podaj numer mapy. Chociaż sam wiem o którą ci chodzi i to jest naprawde uciążliwe zwłaszcza jak jesteś w Krytycznej sytuacji a potki brak...
Też to zauważyłem. Przypadkiem machnąłem łapką i po potce Sad. To ta mapa gdzie potwory spadają do takiego lasu i często siedzą na drzewach.
Wiem, która to mapa. Zapewne forteca ukryta w górze, spawn przy wyjściu i pod spawnem centralnie świątynia z beaconem.
(31-May-2015 15:52:43)Minik435 napisał(a): [ -> ]Wiem, która to mapa. Zapewne forteca ukryta w górze, spawn przy wyjściu i pod spawnem centralnie świątynia z beaconem.

Zgadza się
Stron: 1 2
Przekierowanie