Teraz gra robi się bez sensu przez cheaterów których widzę codziennie np:Dzis zrobiłem sobie potki itp wiec wypiłem i idę nagle jakiś koleś wbiega we mnie i zabija tak ze ja go nie mogę uderzyć bil mnie z 5/6 kratek i oczywiście padłem. Co dzień to więcej tych cheaterów się robi. Jeśli dalej tak bedzie to ja jak i wielu graczy przestanie grac...

Cheaterzy są od zawsze
Byli,są,będą
Nagrywaj jak grasz a potem zgłaszaj ich
(05-May-2015 17:45:39)TreboR napisał(a): [ -> ]Cheaterzy są od zawsze
Byli,są,będą
Nagrywaj jak grasz a potem zgłaszaj ich
heh ale co to da? zbanuje go a ktoś i za chwilę na innym koncie przyjdzie :-D
Jest takie coś jak ban na IP ;p
wiem ;p ale niektórzy mają zmienne ip

To ban na numer MAC i załatwione, ale nikomu nie będzie się chciało bawić takimi programami żeby zbanować cheaterów.
szczurs. Jak powiedział Tesasz. Cheaterzy są i zawsze będą. Zamiast narzekać i płakać trzeba wziąć się do walki z nimi. Jest otwarta rekrutacja, pomocników przybywa. Więc cheaterzy mają coraz trudniej. Oprócz tego możesz przecież nagrywać ich

Zawsze to coś.
Co do "byli" nie jest to do konca prawda.
Kiedys bylo mniej cheaterow, a kieeeredys wgl ich nie bylo.
Ostatnio kolega mi mowil, ze gra na huzuni. Gdy go zapytalem czemu odpowiedzial, ze nie lubi tej gry.
Teraz jacys zapaleni hejterzy mc wbijaja na cheatach i niszcza gre.
Ta siec serwerow jest najbardziej narazona.
Czemu ? To proste. Reklama zyczu.
Tak zgadza się reklama Zyczu - sam z stąd wiem o tej sieci serwerów.
No cóż ma to swoje plusy jak i minusy nic nie zdziałasz ale zawsze można walczyć o dobro.
E tam narzekanie na killaury nie którzy potrafia sobie z nimi poradzic

Banujemy ile mozemy ale jezeli jest 1 zgloszenie na forum a my nie latamy na kazdym trybie zeby sprawdzic do 10 sekund.