MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: RedOx_123
Jesteś recydywistą?: nie chyba nigdy.
Dlaczego chcesz dostać unbana: ktoś mi się włamał na konto ;-; prosze o unbana ponieważ nie ja to pisałem i tak wiem że mi nie uwierzycie...
Treść Bana:wulgaryzmy, zmuszanie do bugowania,spam
Osoba banująca:CONSOLE
Serwer: mineserwer.pl

o klops... już nie dostanie unbana.. tyle godzin spędzonych na trybach.... a to nagle włam i ban ;-;
Cytat:Powody, które w żaden wiarygodny sposób nie wyjaśniają Twoich zbrodni na serwerze, nie będą brane pod uwagę (Przykładowo: Mniemanie o włamaniu na konto).
super... mogę się pożegnać z moimi hajsami włozonymi w wasze serwery...

(23-June-2017 19:48:29)Anty napisał(a): [ -> ]
Cytat:Powody, które w żaden wiarygodny sposób nie wyjaśniają Twoich zbrodni na serwerze, nie będą brane pod uwagę (Przykładowo: Mniemanie o włamaniu na konto).

to znaczy że jest szansa na unbana?
Administracja nie ma pewności, że mówisz prawdę. Jeśli włamali Ci się to jest to jedynie twoja wina. Na przyszłość polecam ustawić trudne hasło http://goo.gl/FG07MX
no dobra w takim razie dajcie mi czasowego bana nwm na miesiąc-2 jak nie macie pewności to trudno szkoda tego co mam...
Nie będzie UB ani skrócenia.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie