23-June-2017, 14:16:54
Co nam dają kajdanki?
- Kiedy gracz jest przestepcą bądź groźnym przestepcą możemy go zakuć w kajdanki i nie będzie się mógł ruszać.
Co nam daje łańcuch?
- Po zakuciu w kajdanki gracza a potem w łańcuch będziemy mieli go na głowie i będziemy mogli go zaprowadzić do zakładu karnego oraz dostaniemy za to pieniądze.
Czemu jestem w więzieniu?
- Dlatego że inny gracz cię zakuł w kajdanki, łańcuch i doprowadzil do odprawy w zakładzie karnym!
Jak zarabiać pieniądze?
- Wystarczy zabijać NPC, mafie, otwierać skrzynki, sprzedawać itemy na /oferty lub zarabiać w fabryce
Jak zdobyć główki?
- Aby zdobyć główki wystarczy zabijać mafie.
Jak mam szybko się gdzieś teleportować?
- Na mapie są przystanki lub spawnie za każdy przystanek płaci się 20 $ po kliknięciu w wybrany przystanek teleportuje nas na miejsce i zabiera 20 $.
Czemu nie mogę strzelać z broni?
- Otóż nie posiadasz amunicji w ekwipunku, amunicję można kupić na spawnie.
Z skąd zdobyć zbroje?
- Wystarczy zabijać mafie, kupować skrzynki lub kupić po prostu na spawnie zbroję.
-=-=-=-=-=-=
Dziękuję ci za przeczytanie!
Nie wiesz jak zdobyć nie które rzeczy?
Pisz w komentarzu
Na pewno zedytuje i dodam odpowiedz
!
Pozdrawiam
Ostry25
- Kiedy gracz jest przestepcą bądź groźnym przestepcą możemy go zakuć w kajdanki i nie będzie się mógł ruszać.
Co nam daje łańcuch?
- Po zakuciu w kajdanki gracza a potem w łańcuch będziemy mieli go na głowie i będziemy mogli go zaprowadzić do zakładu karnego oraz dostaniemy za to pieniądze.
Czemu jestem w więzieniu?
- Dlatego że inny gracz cię zakuł w kajdanki, łańcuch i doprowadzil do odprawy w zakładzie karnym!
Jak zarabiać pieniądze?
- Wystarczy zabijać NPC, mafie, otwierać skrzynki, sprzedawać itemy na /oferty lub zarabiać w fabryce
Jak zdobyć główki?
- Aby zdobyć główki wystarczy zabijać mafie.
Jak mam szybko się gdzieś teleportować?
- Na mapie są przystanki lub spawnie za każdy przystanek płaci się 20 $ po kliknięciu w wybrany przystanek teleportuje nas na miejsce i zabiera 20 $.
Czemu nie mogę strzelać z broni?
- Otóż nie posiadasz amunicji w ekwipunku, amunicję można kupić na spawnie.
Z skąd zdobyć zbroje?
- Wystarczy zabijać mafie, kupować skrzynki lub kupić po prostu na spawnie zbroję.
-=-=-=-=-=-=
Dziękuję ci za przeczytanie!
Nie wiesz jak zdobyć nie które rzeczy?
Pisz w komentarzu
Na pewno zedytuje i dodam odpowiedz

Pozdrawiam
Ostry25