MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Unban] MegaRayquaza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Z racji iz nie moglem nic powiedzieć pod poprzednim watkiem postanowilem sie w tym wybronic. Po pierwsze zgadzam się z tym ze cie gonilem ale nie wiesz paru rzeczy. Jak pewnie potwierdzisz biegalem z boku na bok atakujac cie. Jest to tak zwana strefka i nie ma nic wspolnego z cheatami. Zreszta podobnie bylo z gosciem ktory ze mną walczyl gdy stalas obok. Po drugie nie wiem czy wiesz czy nie ale po zabiciu gracza na PvP otrzymuje sie speed przez co mozna bic z wiekszej ilosci kratek. A gdy bieglem za toba bylem na tym efekcie bo zabilem gracza przed toba. Po trzecie jakbym mial kill aure bilbym ciebie i typa z ktorym walczylem na raz a glowa latala by mi jak samolot. Wink Na przyszlosc prosze dajcie mozliwosc obrony graczom nim zamkniecie watek.....
Umow sie na rozmowe z lolle jeśli tak chcesz.
No to moze zostaw ten watek do czasu rozwiązania sprawy?
Wybaczcie że się wtrącam, ale to jakiś skandal.
Nie żeby coś, ale MegaRayQuaze znam jak nikogo na tym forum
poza tym nagrywamy razem na YT z MS i jestem w 100% pewny że żądnych wspomagaczy nie używał. Przyznam szczerze że jestem trochę zaskoczony tym faktem że kolejny raz jakaś osoba jest banowana nie uczciwie.
Nawet opinia innych nie tylko moja mówi sama za siebie: http://imgur.com/a/uaHYV
PS: Nie bronię go dla tego że się znamy tylko mówię jak jest..
Mam nadzieje że na ts się wszystko wyjaśni.
Nie potrzeba, zgodnie z zasadą. Idź i wyjaśnij wszystko na TS.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie