Mam kilka pomysłów które by były spk ale biore pod uwage że niektórych nie da sie zrealizowac.
a więc;
parasole czyli coś co bedziiemy mogli kupić

będzie można je wyciąać podczas deszczu
wzbogacenie opcji brania ślubu i ulepszenie jej

może by sie dło zrobic jakies meble wyglądające jak prawdziwe iiiii
iii nie mam juz pomysłu...
Jeśli chodzi o twoje propozycję nie są one zbyt dobre. Zaraz wszystko dokładnie opiszę.
Cytat:Mam kilka pomysłów które by były spk ale biore pod uwage że niektórych nie da sie zrealizowac.
Skoro to wiesz, to czemu takie proponujesz?
Cytat:parasole czyli coś co bedziiemy mogli kupić Big Grin będzie można je wyciąać podczas deszczu
1. Parasole, niby pomysł dodałby trochę realizmu, ale... No właśnie, jest jedno "ale" - mianowicie po co takie coś? Propozycja jest nieprzemyślana, a także niepotrzebna. W minecraft nie odczuwa się skutków deszczu. Pomyślałaś nad texturą tego przedmiotu i tym, co służyło by jako parasol? Latająca płytka raczej dobrze by nie wyglądała.
Cytat:wzbogacenie opcji brania ślubu i ulepszenie jej Big Grin
2. Za śluby odpowiedzialny jest
plugin. Plugin nie jest autorski, więc nie jestem pewny czy można by go rozbudować o nowe opcje dla graczy. Obecnie sposób ślubu jest dobry - odbywa się w kościele. O co dokładnie chodzi Ci z "ulepszeniem"? Dodanie obowiązkowych oświadczyn itp. nie jest raczej dobrym pomysłem.
Cytat:może by sie dło zrobic jakies meble wyglądające jak prawdziwe iiiii
iii nie mam juz pomysłu...
3. Meble. Zadam jedno pytanie - czy są one aż tak bardzo potrzebne? Jeśli chodzi Ci o modele, to o ile się nie mylę nie działają one na każdej wersji gry. Zawsze możesz wykorzystać schodek i tabliczki do zrobienia przykładowo krzesła

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.