MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] MegaRayquaza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : MegaRayquaza
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo dostalem go nieslusznie, podaczas walki na PvP z lollee3000. Uzytkowniczka dala mi go za to ze ja zabilem mimo iz nie uzywam i nie uzywalem nigdy cheatow. Nawet jakbym chcial to nie jestem w stanie ich zainstalowac bo gram na Shignimie a na tym launcherze cheaty nie dzialają. To ze umiem sie klepac na PvP nie oznacza by od razu banowac za nic! Jestem nie winny i nie dam sie tu zdeptac za przeproszeniem.
Treść Bana:
[Obrazek: image.php?di=2CM3]
Serwer: Mineserwer.pl - Dzis na PvP 3 minuty temu.
Po 1. Nie zbanowałam Cię za to, że mnie zabiłeś.
Po 2. Sytuacja była taka - Biłam się z Tobą (bicie się w moim przypadku to raczej sprawdzanie czy gracz nie ma aury lub innych cheatów) i po moim lekkim oddaleniu się uderzyłeś mnie z ok. 6 kratek. Pomyślałam, że mógł to być powiedzmy lag, więc oddaliłam się na większą odległość - uderzyłeś mnie wtedy z ok. 7-8 kratek. Wtedy dałam Ci się zabić, żeby móc napisać bana.

Prośbę o ub myślę, że odrzucam, bo zwykle nie banuję graczy bez sprawdzenia jeśli nie mam 100% pewności, a w tym przypadku byłam pewna killaury bardziej niż na 100%.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie