22-June-2017, 17:08:52
22-June-2017, 17:15:27
Niezłe kpiny
te potwory nie są aż tak mocne żeby je osłabiać itd. Są one też m.in po to aby nie było ciągłego zabijania magm na pałę. Jak ich za dużo zrespisz to zamiast magm, trza będzie je posprzątać ;p

22-June-2017, 18:21:12
A w ogóle te magmę można zbagować
Bo o ile się nie mylę zwykle wypuszcza 2 fale mobków ale jeśli będzie się w nią biło cały czas tak ze moby jeszcze się nie zrespią to 2 fala nie nadejdzie.
Gdy zobaczyłem ten wątek od razu przypomniałem sobie że coś takiego występuje.
Bo o ile się nie mylę zwykle wypuszcza 2 fale mobków ale jeśli będzie się w nią biło cały czas tak ze moby jeszcze się nie zrespią to 2 fala nie nadejdzie.
Gdy zobaczyłem ten wątek od razu przypomniałem sobie że coś takiego występuje.
22-June-2017, 18:22:53
Można i tak ale to bez znaczenia, im więcej magm ubijesz, olewając pozostałości to efekt będzie ten sam.
22-June-2017, 18:23:52
Magma ogólnie wypuszcza potwory jeżeli spadnie jej do 1/2 lub do 1/4 życia lecz jeżeli szybko zbijemy jej do 1/4 to się druga fala nie zrespi, ponieważ ma ona odstęp czasu, jeżeli zbijemy ją do z tego co się nie mylę do 180 ona zrespi moby, jeżeli zajmiemy się ich biciem i znowu zaczniemy ją bić na 90 hp zrespi następną falę.
25-June-2017, 09:47:52
jak przy dobrym ekwipunku one są na HITA...
25-June-2017, 09:47:53
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!