MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Czy jest szansa na więcej graczy?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
otóż z tego co zauważyłem na WvsP gra 10-20 najwyżej 30 osób, ale to rzadko. Pytam, bo wróciłem na chwilę do minecrafta tylko ze względu na ten tryb do którego mam sentyment. Czy jest szansa, że coś się zmieni? Czy banan zrobi jakąś większa aktualizacje czy coś? No bo niestety przy takiej ilości graczy nie da się zbytnio expić Sad tęsknie za czasami kiedy serwery były pełne

Wtedy były emocje i wgl adrenalinaXD a teraz to na luzie może przeżyć 15 wojowników przy 20osobach...
Nadchodzą wakacje kolego drogi, co za tym idzie ruch na serwerach staje się większy. Myślę że spokojnie na wakacje będzie co grać na tym trybie Smile A jeśli o aktualizacje chodzi to nie mam pojęcia zielonego kiedy Banan nabierze na ten tryb ochoty ale na jedynce brakuje wciąż zapowiadanego rozwinięcia uprawnień (paczka, exp, mikstury itd.) + być może by się zdarzyło (nie obiecuję że by tak musiało być), że zrobiłby wtedy na jedynce też upgrade klas potworów podobny do tego co mamy na W vs P II Smile Więc jest niewiele do namysłu ale graczy z pewnością powinno przybyć Big Grin
Stwierdzam, że graczy nie przybywa tylko ubywa przez co zmieniłem tryb na, którym gram domyślam się czym to jest spowodowane.
Wiem to smutne ?
https://youtu.be/EhTRQp3V0x8 ( lol )
A tak na poważnie to co poradzisz.. gracze grają gdzie chcą, jak długo chcą .. i tyle ;_;
Przecież już gra o wiele więcej graczy...

@up: xD
bo już są wakacje i ruch znacznie tam sie poprawil Wink na aktualizacje nie ma co liczyć bo to serwer na 1.7 który z każdymi miesiącami ustępuje miejsca wyższym wersją - a jak doskonale wiecie z innych wersji się nie połączycie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie