MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: nowe miecze i luki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pomysł na nowe miecze oraz luki teraz wymienie na jakie mam pomysł:
-miecz Mefisto ma szanse na wydropienie z Mefisto podczas walki i zadaje 17,25dmg jest na niego 25%
-miecz Baala ma szanse na wydropienie z Baala podczas walki i zadaje 21dmg jest na niego 20%
-miecz Diablo ma szanse na wydropienie na Diablo podczas walki i zadaje 25,75dmg jest na niego 15%

Teraz coś z łuków mam 1 pomysł:
-Luk bossa na AQ ma power IV i niezniszczalnosc III iwypada po zabiciu i odrazu jest przeniesiony do ekwipunku zabójcy
Miecz Mefisto - po co? Masz tyle mieczy do dyspozycji + większość osób polujących na Mefisto ma już lepszy bronie. To samo tyczy się Baala i Diablo. Te bronie to po prostu całkowity bezsens.
Łuk bossa na AQ - już wystarczającą nagrodą są zwoje z tego questa. Po co dawać jeszcze taki mocny łuk za zabicie prostego bossa?

Propozycja pisana widać przez osobę, która chce mieć wszystko podstawione w taki sposób, by gra była banalnie prosta. Może jeszcze fryteczki z maka i cola z dolewkami do tego? Tongue
Pomijam już fakt że z bossów typowych dla questów takich jak Nekromanta, Niszczyciel czy AQ nigdy nie dropiły i raczej nie będą dropić żadnego typu bronie. Tego typu misje dają w nagrodę tylko określone przedmioty (tj. klejnoty) albo kasę ale nigdy broń białą czy palną...

Jak chcesz mieć jakieś miecze albo łuki to albo na nie zarób albo zabijaj moby z expowisk, które i tak dają broń gorszą niż na rynku z klejnotami czy w sklepie broni za dolary.
ten wątek to niezły żart Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie