MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: nowe mapy na RPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
czesc chcialbym aby szybki banan w koncu dodal nowe mapy lv 65 i 70 mam pomysl na pierwsza mape to bedzie mapa miejska a druga moze byc powiazana pol z endem i pol z netherem mam nadzieje ze szybki banan w koncu doda nowa mape.Smile
Skoro masz pomysł to to zbuduj zamiast pisać co kto ma robić Smile
@up ma racje najpierw powinieneś zbudować takie mapy i ustawić gdzie się będą respić moby i jaką będą miały nazwę/wygląd a nie robota cała przypada bananowi myślisz ze on nie ma co robić? sam napisał że jak masz jakiś pomysł to sam go najpierw zrealizuj i pokaz go a nie że pomysł twój ale wykonać to musi kto inny. Zrób Mapę Ustaw na niej Miejsca z Respem Mobów I Poopisuj jaka będzie ich nazwa i jaki lvl będzie miało expowisko a potem napisz wątek i wstaw w nim screeny i opisz. tyle z mojej strony
Najlepiej napisać, dać pomysł, ale już zbudować to się nikomu nie chce Big Grin
Człowieku będzie kiedy będzie banan ma podobno już tworzyć nowego questa.

A jeżeli się niecierpliwisz to radze się
zastosować do tego co mówili powyżej inni gracze.

Zrobienie mapy to nie takie hop siup
Banan ma własne życie i czas który może wykorzystać jak chce.

Ale nie wiem czy wiesz ale banan pokazywał na odc nową map i nowe moby
Nie ma co budować. I tak większośc map jest z neta, to chyba 2 czy 1 więcej serwerowi nie zaszkodzą, kto powiedział, że tylko Banan może dawać mapy z neta... Myślę, że jak gracz jakiś da mapę z neta która będzie równie dobra jak jego własna to można ją dać lol. Nie trzeba wszystkiego budować(chyba).
Zbuduj mapy a potem pisz propozycje
znajdziesz mape na minecraft planet, przerobisz na właściwą to nie będzie z tym żadnego problemu.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie