MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Domek z różnymi rzeczami :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Chciałbym zaprezentować moją budowle. Dom z różnymi rzeczami. Smile
[Obrazek: image.php?dm=QS7V]
Nie jest to złe, najlepszym nazwac nie można aczkolwiek dokładność i wygląd jest więc
+
Zwykłe, nic nowego ;p
Ja tu widzę tylko jakiś bałagan. Jedyne co mi się tu podoba to pixel art Nyan Cata dlatego mocne 2/10.
No cóż, szczerze (Zawsze jestem szczera, ale dobra Big Grin) to domek taki sobie, mało detali, kolorów, do zbudowania w 10 minut, jak ktoś ma wprawę Wink. Nie pokazałeś wnętrza, z czego wynika, że chyba niczego tam nie ma... A ten balkon nie do końca pasuje mi do całości budynku, podobnie jak okna. I ta woda w basenie mogłaby być otoczona jakimś innym materiałem, bo zwyczajnie cały projekt jest według mnie zbyt jednorodny Smile. Na przyszłość więcej szczegółów i barw, bo coś takiego nie może przecież równać się Miastu Craftinga i innym, bardziej rozwiniętym projektom. Jako, że nie przywykłam do zostawiania ludzi bez niczego, nagrodą ode mnie za włożoną pracę i wysiłek będzie plus :3. Ale błagam, tyle razy to powtarzam, więcej kolorów i detali...
Nic wielkiego, 2/10
Mogłeś trochę bardziej się postarać.
Takie jakieś słabe ..., ale za starania masz tutaj 5/10
No powiem że takie 3/10 no ;p
Normalny domek. Nieszczególny, niebrzydki. 6/10
Przekierowanie