MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] BUG NA GILDIACH !!!!!! PILNE!!!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, dzis rano weszlem na serwer a tam 2 gosci okrada mi gildie z czego 1 w niej nie byl a 2 mimo to ze posiadam claima mogl niszczyc (Ghost_Raider i Steve) podejzewam ze jest to bug z komenda /f admin ale.. to tylko przypuszczenia proszę o szybką reakcję ponieważ to psuje grę
Pozdrawiam SkubioNek :>
Teraz juz to sprawdzilem i po wpisaniu tej komendy moglem robic wszystko z innymi gildiami.. czy wbic do jakiejs czy wywalic kogos.. jprdl jeszcze DYNAMO qrwa mnie wywalil z serwa kiedy kleplem typka i exc + demo do kosza pzdro dla serwera nie gram chcecie naprawic naprawcie nie to sb niszczcie serwer dalej nq
1.Ciągle przeklinałeś a to nie jest tolerowane !!!
2.Zawsze można zniszczyć claima !
(11-August-2014 10:33:18)dynamo575 napisał(a): [ -> ]1.Ciągle przeklinałeś a to nie jest tolerowane !!!
2.Zawsze można zniszczyć claima !

Zawsze mozna zniszczyc claima? poyebalo cie cos? nawet nie ogarneles co sie dzieje tylko poprostu mnie kickneles nie wiem jakim cudem ktos taki jak ty ma Pomocnika pzdro
OŁ MAJ GUDNEZ

Dynamo wez sie ogarnij -.- jezeli nie ogarniasz plugina to wyjdz bo juz mnie denerwujesz

1: Clime nie można niszczyć chyba ze zastepca usunie clime/sam zacznie rozwalac
2:DODAJESZ NA WLASNA ODP do kosza !
(11-August-2014 12:06:14)Arih napisał(a): [ -> ]OŁ MAJ GUDNEZ

Dynamo wez sie ogarnij -.- jezeli nie ogarniasz plugina to wyjdz bo juz mnie denerwujesz

1: Clime nie można niszczyć chyba ze zastepca usunie clime/sam zacznie rozwalac
2:DODAJESZ NA WLASNA ODP do kosza !

JAK TO NA WLASNA ODP
JA NIKOGO NIE DODALEM PZDRO wpisal sobie /f admin a potem sam doszedl do gildii nq a nawet bez dochodzenia do gildii jak wpiszesz /f admin mozesz niszczyc ;/
No wow ale nie można samemu musi dać to admin gildi bo tylko on ma dostęp do /f admin
Sprawdzałem na 3 kontach gracz vip pomocnik i wszystko było ok po wpisaniu komendy /f admin nic sie nie działo tylko to ze nie mam uprawnień
Przekierowanie