MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Elficki łuk
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam pytanie. Dlaczego elficki łuk nie zalicza mi kili?
Wiem, że mam tak ja i kilka innych osób a innym zalicza kile normalnie.
Kiedyś pisałem o tym i odpowiedziano mi, że strona od statystyk aktualizuje się z opóźnieniem i mam poczekać. Poczekałem 8 miesięcy i nie zaliczyła. Dzisiaj to samo. Zabiłem 30 potworów z elfa i 2 z miecza.
Zaliczyło mi oczywiście 2 kile.

O co chodzi?
Czy po zabiciu jest napis na chacie: "Nick został zabity przez Ciebie"? Jeżeli tak, to powinno Ci zaliczyć killa. Policz dokładnie i sprawdź kilka godzin pozniej na stronie swoje kille.
Tak, pisze, że to ja go zabiłem płomienie się pojawiają ale kili nie zalicza.
I na pewno nie dodadzą się po kilku godzinach bo jak napisałem, minęło 8 miesięcy. Jak zabijam z miecza to kile od razu wskakują.
@refresh
@Refresh
Strona z statystykami aktulizuje się po wyjściu z serwera. I nie trzeba ponownie wchodzić wiem, że niektóre osoby maja ten problem i jest też z inferno i armagedonem
Z inferna i argmegedona ma prawo nie zaliczyć statystyk, gdyż używając magii kille się nie zaliczają w przypadku broni białych takich jak łuki kill zawsze jest zaliczony. Statystyki na stronie zawsze aktualizują się z opóźnieniem o czym już trawa wspomniał.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie