kiedy wyhodze z wd to po powrocie nie mam swyh itow

a wszyskie byly na miare wysokiej i wszystko stracilem podobno jak sie wyjdzie to twoj hipek jest wciaz na wd i jak sie go udezy to ginie i traci itemy a ten co go udezyl dostaje hajs.
naprawcie to i to jaknaszybciej bo to pszuje kompletnie gre na wd

A dlaczego wychodzisz z gry ?

Wiem gracze tak robia.Jak sie wylogujesz i wyjdziesz ze spawna to twoja postac stoi tam nadal i gracze nieuczciwie graja zarabiajac na niej.
trebor bo mi rodzice wbijają do pokoju

(04-May-2015 20:27:46)XDbartekbartekXD napisał(a): [ -> ]trebor bo mi rodzice wbijają do pokoju 
Mi cały czas ktoś wchodzi i ktoś na chcacie klnie do bulu, ale wiedzą, że to nie ja i ja ich zaraz karzę [Nie zawsze].
Up lama xddddd u mnie gorzej muszę chować laptopa mojego bo mi stara chce go wywalć przez okno ale mniejsza jeśli chodzi o odp to u mnie tak jest że jak wyjdziesz z wd to nie ma cie na mapce nie tracisz item ale jak wejdziesz spowrotem to grasz dalej lecz nie możesz otwierać skrzyń i piecyków I DLATEGO NIE WBIJAM NA WD
I co, że ci wchodzą ? xD
Musisz się z tym ukrywać ? ;o
co najgorsze ... oni nie lubią mc

i uważam że ich teksty na temat tej gry to zmyślenia bo ludzie naopowiadali im głupoty i nieprawdziwe teksty na temat mc i teraz muszę chować to jak gram

a nawet tej gry nie sprubowali albo sie w necie niedoszukali i teraz oceniają książke po okładce

XDbartekXD to sie nie wylogowuj

Mi tez zawsze ktoś wchodzi do pokoju , i jakoś gram i nie ukrywam się z tym .
I nie przywiązują uwagi w co ja gram .