MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Minecraftowe Bitki - już wkrótce :) Nowy Tryb :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Nowy tryb strickte PVP - Taki jakiego jeszcze u Nas nigdy nie było strickte walki gracz VS gracz dużo opcji walk pomiędzy dwoma graczami a nawet drużynami graczy

gry rankingowe, nierakingowe, możliwość konfiguracji domyślnych zestawów, walka o rangi specjalne i meeega dużo odjechanych bajerów.

Wszystko na 1.8+

Tryb mam już w dobrych 80% zrobiony

Obecnie rozplanowuje grupy i rangi:

http://screenshot.sh/m8X35Bta9NjqV

Przygotowałem też nowego antycheata ale tu jeszcze będę potrzebował testów, wiadomo też że ręki moderatora nic nie zastąpi Smile
Otwarcie czy beta testy nie wiem czy i kiedy będą.

STAY TUNNED Wink
Dobra robota! Smile
Zapowiada się ciekawie.
Będzie co nowego do robienia! Big Grin
Czekam na otwarcie.
Na innych serwerach tryb ten ma spore branie, wiec bedzie ciekawie
W koncu jakies logiczne 1v1 bedzie
Zapowiada się ciekawie =)
Ciekawi mnie co to jest "elo" w tych rangach ;p
Dobrze by bylo zrobic wiecej rang niech prosy tez maja trudniej Tongue (Np Szafir, Szmaragd, Rubin, Akwamaryn)
A gdzie tu platyna? Smile

Tryb zapowiada się ciekawie, rozwiązania na pewno obczaję na odc ale czy grać w niego będę to jest jeszcze znak zapytania, bynajmniej powodzenia w pracy nad trybem Bananku Wink
och uwielbiam kitpvp ten tryb jeszcze bardziej mnie zaciekawi, ale na tym trybie też będą klasy i topka ? czy zrobisz na temat tego trybu też odc ? ale tak ogólnie to dobra robota bananku.
Oczywiście że nie będzie żadnych klas, to tryb weryfikujący czysty skill. Dzieki temu tez w końcu będzie można dodać normalnego antycheata a nie to co na kitpvp gdzie przez dziwne klasy i skille nie można w tym zakresie poszaleć bo gryzą się z zabezpieczeniami.

Możecie ze swojej strony zaoferować ewentualną propozycje nazwy dla tego nowego trybu Smile

na czacie jedna z mordek zaproponowała: LegendPvP - co na razie wydaje mi się spoko sugestia, ale może macie lepsze Wink
+ Dodaj wiadomosci po killu byloby spoko
Double Kill / Triple Kill/ Quadra KIll ITD ;P
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie