MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] pietraS98
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: pietraS98
Jesteś recydywistą?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałem go za własną głupotę i nie ukrywam że trochę chciwość ale jego szkodliwość społeczna jest bardzo mała w porównaniu z innymi banami oraz już trochę czasu odczekam od bana.
Treść Bana: nabijanie statystyk
Serwer: minefox.pl

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, było to moje pierwsze i ostatnie przewinie Smile
Było myśleć wcześniej, zanim zacząłeś nabijać statystyki na multikontach. Po tym co napisałeś o tym, że przeczekałeś bana to wnioskuję, że minął ponad tydzień od otrzymania go, co za tym idzie - prośba o UB jest już nieważna. Dodam, że miałeś wiele razy bana na głównym koncie.

O UB możesz zapomnieć, jedyna opcja, by odblokować konto za zakupić usługę unban.
(19-June-2017 15:56:16)Dzeremi500 napisał(a): [ -> ]Było myśleć wcześniej, zanim zacząłeś nabijać statystyki na multikontach. Po tym co napisałeś o tym, że przeczekałeś bana to wnioskuję, że minął ponad tydzień od otrzymania go, co za tym idzie - prośba o UB jest już nieważna. Dodam, że miałeś wiele razy bana na głównym koncie.

O UB możesz zapomnieć.

A więc, bana dostałem 1-2 miesiące temu Wink
Wiele razy miałem bana ale były to bany nie sprawiedliwe i od razu dostałem unbana po nich, a nabijanie statystyk robiłem raz i dostałem bana, proszę o rozważenie mojej prośby jeszcze raz Smile
Cytat:A więc, bana dostałem 1-2 miesiące temu Wink
No to już z góry można prośbę odrzucić. Czas na odwołanie się od UB wynosi 7 dni.

Jeszcze co do bana - fakt, że to pierwsza taka sytuacja w żaden sposób cię nie usprawiedliwia. Było myśleć.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie