MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Minecraftowo Błąd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Naprawcie to, bo to już jest śmieszne
xD
http://screenshot.sh/m1QBlnSsNXRIl
Zastanawie mnie to czemu piszesz to w dziale "inne" zamiast w Problemy ?
@up spokojnie, w swoim czasie administracja przeniesie post do odpowiedniego działu Smile.

@topic A tak bardzo przeszkadza Ci w funkcjonowaniu te "/-1"? Fakt, błąd, trzeba naprawić, ale może zachowaj trochę zdrowego rozsądku i nie dodawaj do wypowiedzi komentarzy typu " bo to już jest śmieszne". Wątek na jakimkolwiek forum jest oficjalną formą wypowiedzi, szczególnie, gdy kierujesz go do wielu (często starszych) odbiorców. W tym wypadku, po słowach "naprawcie to" można wywnioskować, że przeznaczony jest on do wyższej moderacji, w tym samego SzybkiegoBanana. Czy pisząc do urzędu miasta/gminy używałbyś tego samego języka, gdybyś chciał zostać potraktowany poważnie? Raczej nie, a to działa na tej samej zasadzie. Poza tym, w języku polskim funkcjonuje słowo "proszę", więc zwracając się do moderacji warto używać go zamiast trybu rozkazującego.
Z mojej strony przepraszam, że tak się czepiam, ale ja coś takiego odbieram za przejaw braku kultury, czego zwyczajnie znieść nie mogę, no taka już jestem Wink
zrobione przedwczoraj.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie