MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na PanterkaPl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nick oskarżonego: PanterkaPL
Nick oskarżyciela: EmpeDrajPleja
Powód skargi: Niesłuszny ban
Opis sytuacji: Gadaliśmy przez skype z pomocnikiem PanterkaPL, gdy wyszedłem na chwile z rozmowy, kolega powiedział, że ją "obrażałem, nie przedstawiając żadnych dowodów. Po powrocie zastałem zbanowane konto za "złamałeś regulamin". Moim wątkiem składam skarge na PanterkaPL, za zbanowanie bez powodu, jednocześnie prosząc o UB. Mam nadzieje, że moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona.
Nie ma dowodow ! kazdy czlowiek/gracz moze pisac a bez dowodow, moze sie okazac ze zostales zbanowany za obraze na serwerze...
Ale jakie mam mieć dowody? Gdy zostałem zbanowany, nie byłem obecny przy komputerze, a na chacie nic nie pisałem.
No to zobaczymy co na to pomocnik Wink Jeśli pomocniczka ma na Ciebie dowody to UB nie dostaniesz, jeżeli ona nie ma dowodów to sprawa do wyjaśnienia z Kalisem.
Proszę nic tu nie pisać do wyjaśnienia sprawy. Chyba ze autor wątku ma coś do powiedzienia.
Ja narazie się nie wypowiadam.
Bana nie dostałeś za "Obraze" czy inne rzeczy. Ban został dany z powodu takiego iż na Royalcrafcie był problem duży z survivalem ( sprawa nadal oczekuje na Kalisa ) i włączyłam white liste i kazałam wyjść. Był spam klika razy i było napisane że kto nie wyjdzie dostanie ban ( był probelm z wywaleniem czatu z trybu ) Miedzy innymi ty nie wyszedłeś a miałeś około 3 minuty a może i więcej bo mi się minecraft akurat wyłączył.
Z tego co się dowiedziałem, to był ban za obraze. Skoro miałem zw w rozmowie, to nie domyśliłaś się, że akurat nie ma mnie przez co nie moge wyjść z serwera?
Takie pytanko, kicka nie można było dać? Aż tak się zepsuło? :o
Qiuzushi był ze mną i mówił żeby się po prostu nie bawić z takimi typkami jak się nie słuchają banować za brak współpracy z administracją i tyle. A jak gadałeś na skype to ja jakoś masz racje nie zauważyłam ciebie a nawet akurat pamiętam że cb wtedy już nie było w tej " rozmowie "

Dobra wątek do zamknięcia. UB dostanie ale na przyszłość myślę ze jak się ma ZW to warto jednak wyjść z serwera bo nie wiadomo co może się wydarzyć w przeciągu 3 minut Tongue
Stron: 1 2
Przekierowanie