MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam taki kłopot, że gdy robię bazę na trybie Survival, to choćby nie wiem gdzie i jak głęboko ją robił, to za kilka dni mam już wykopaną dziurę prościutko w kierunku bazy i ukradzione te najcenniejsze rzeczy mimo, że wszystko jest porządnie ukryte. Miałem tak już 3 razy. Czy powodem może być to, ktoś może mieć np. jakiś wykrywacz skrzynek?
Możliwe, że ktoś z twoich sojuszników ci je podbiera, albo znajdzie się taki koleś z x-ray co przychodzi wykopuje, jednak bez x-ray też będzie można znaleźć twoje rzeczy.
Retarius02 Moze i ma Wykrywacz skrzynek lub x-ray
Możliwe, że to był jakiś cheater, bo to była tylko moja baza i było od samej góry wywiercone. Czy zastąpienie skrzynek podajnikami pomorze i czy da się w ogóle coś na to poradzić?
No, bardzo mozliwe ze posiadaja niektorzy wspomagacze takie jak x-ray lub innee, Albo 1 z twoich gildyjnych sojusznikow poprostu niszczy i kradnie.
To pewnie gildyjny sojusznik.Sa tacy co kradna sojusznikow .i jest ich wieeele
Ale ja nie mam żadnej gildii. To po prostu jakiś złodziej.
To musial byc gracz posiadajacy x-raya lub jakies koles mogl cie sledzic.
Dlaczego wszystkie posty tutaj zawierają jedno lub dwa z tych:
a) X-RAY, X-RAY, WYKRYWACZ SKRZYNEK, TROLLOLOLOLOLO
b) TFUJ KOLEGA - SOJUSZNIK

Ludzie, jeżeli serio macie powielać zdanie osoby wyżej, po co śmiecić wątki..? -,-
Creepcia i moderatorzy, oni sobie nabijają posty w tym wątku więc zamknijcie to a co do odp do wątku to xrey i wykrywacz skrzynek nie przebija lawy więc zalewaj od gury lawą
Stron: 1 2
Przekierowanie