1. Twój nick z gry: MegaInfernape
2. Ile masz lat: 14
3. Jakie masz bronie: sztylet, łomy, niedługo półautomat i barret.50call
4. Jaki masz set: all włoski
5. Na ile oceniasz swoje umiejętności strzeleckie w skali od 1 do 10: 8,5/10
6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na tryb GTA : max 2h w dni szkolne ale wakacje tera beda to po 3h dziennie może wiecej.
7. Jak oceniasz znajomość mapy głównej w skali od 1 do 10: 10/10
8. Dlaczego to właśnie ty chciałbyś do nas dołączyć? : Bo nie mam gangu i chciałbym mieć taki porządny w którym sie bede rozwijać

9. Ile masz KDR? : 0 ale z czasem wbije jak bede w gangu

(17-June-2017 23:12:50)RustyFLame1455 napisał(a): [ -> ]1. Twój nick z gry: MegaInfernape
2. Ile masz lat: 14
3. Jakie masz bronie: sztylet, łomy, niedługo półautomat i barret.50call
4. Jaki masz set: all włoski
5. Na ile oceniasz swoje umiejętności strzeleckie w skali od 1 do 10: 8,5/10
6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na tryb GTA : max 2h w dni szkolne ale wakacje tera beda to po 3h dziennie może wiecej.
7. Jak oceniasz znajomość mapy głównej w skali od 1 do 10: 10/10
8. Dlaczego to właśnie ty chciałbyś do nas dołączyć? : Bo nie mam gangu i chciałbym mieć taki porządny w którym sie bede rozwijać 
9. Ile masz KDR? : 0 ale z czasem wbije jak bede w gangu 
Niestety Podanie Zostało rozpatrzone negatywnie iż nie posiadasz mocnego seta dzięki któremu mógłbys zdobywać kdr. Brak shoyguna oraz kdr to również spora wada.
Gdy Ogarniesz Powyższe argumenty serdecznie zapraszamy!
Lol, wiedziałem, że kiedyś to się stanie, ale nie myślałem, że tak szybko. Jednak Grove bez Dinnera(mnie) to nie to samo, i jest to zwykła podróba, ale wiem, że przecież nie jest nigdzie powiedziane, że "Grove jest tylko Dinnera". Życzę powodzenia, ale nigdy nie zapomnijcie, kto stworzył i rozprzestrzenił Grove. Mam nadzieję, że Falluś je dobrze poprowadzi. Życzę miłej gry i udanego Gangu.
Ahhh te podróbki gangów... Kiedyś byłem w gangu Mafia i też tak miałem jak Dinner... ale dzień w dzień ich zabijałem

. No cóż jak mówi Dinner powodzenia ;p
(18-June-2017 15:23:29)Dinner napisał(a): [ -> ]Lol, wiedziałem, że kiedyś to się stanie, ale nie myślałem, że tak szybko. Jednak Grove bez Dinnera(mnie) to nie to samo, i jest to zwykła podróba, ale wiem, że przecież nie jest nigdzie powiedziane, że "Grove jest tylko Dinnera". Życzę powodzenia, ale nigdy nie zapomnijcie, kto stworzył i rozprzestrzenił Grove. Mam nadzieję, że Falluś je dobrze poprowadzi. Życzę miłej gry i udanego Gangu.
(18-June-2017 15:23:29)Dinner napisał(a): [ -> ]Lol, wiedziałem, że kiedyś to się stanie, ale nie myślałem, że tak szybko. Jednak Grove bez Dinnera(mnie) to nie to samo, i jest to zwykła podróba, ale wiem, że przecież nie jest nigdzie powiedziane, że "Grove jest tylko Dinnera". Życzę powodzenia, ale nigdy nie zapomnijcie, kto stworzył i rozprzestrzenił Grove. Mam nadzieję, że Falluś je dobrze poprowadzi. Życzę miłej gry i udanego Gangu.
Dzięki

Rozchodzi się o to, że gang ten powstał aby kontynuować zwyczaje i Legendranosć Grove

Jak wiesz Dinnus bardZo cię kocham ( no homo ) dlatego poprowadzę ten gang do jeszcze lepszej formy i postaram się stworzyć zupełnie nową Machinę

Pozdrówka

1.xX_kapeloki_Xx
2.14,5
3.mam psg.m60,magnum.bron mysliwska,bazooke,karambit,dragon lore
4.caly police
5.10/10
6. 5h-6h
7 11/10 nawt wiem jak wyjsc poza mape xD
8. bo cie lubie a jak slysze nazwe grove to chce w nim byc xD
9. 4 lub 4,2 niepamietam dokladnie
a i jak przejde pomyslnie rekru to bede w najbiszy poniedzialek o 17-18 bo tera mam bana a kioski z psc zamkniete xDDDDD
pozdrawiam xX_kapeloki_Xx
Rekrutacja przebiegła pomyślnie

Kapeloki w takim bądź razie w poniedziałek o 17/18 zostaniesz zaproszony do gangu. Tak czysiak planowalismy przeniesc dobre osoby z WiN do grove a samo win usunąć i stworzyc najpotęzniejszy gang na ms

Jutro mam nadzieje ze ogarniemy połączenie gangów
Pozdrawiamy
GroveStreetFamilies
Właśnie zdobyłem Półautomat

jeszcze set... Ma być on policyjny? Czy może wojskowy.
1. Twój nick z gry: Fifek3131
2. Ile masz lat: 16
3. Jakie masz bronie: sztylet, pół automat, dragunov, desert
4. Jaki masz set: wloski (czarny)
5. Na ile oceniasz swoje umiejętności strzeleckie w skali od 1 do 10: 8
6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na tryb GTA: w zależności od ilości wolnego czasu od 2-7 godzin
7. Jak oceniasz znajomość mapy głównej w skali od 1 do 10: 10
8. Dlaczego to właśnie ty chciałbyś do nas dołączyć? : Chciałbym do was dołączyć ponieważ poszukuje dobrego i ogarniętego gangu
9. Ile masz KDR? : niestety nie pamiętam