MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: kilof
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, szybkie i krótkie 2 pytania - Co daje w kilofie asteków 100% kwarcu?

I drugie - Czy jakbym zdobył 3 boskie kilofy to dałoby się je połączyć, tak żeby enchanty i te moce zostały zachowane? Ale by powstał 1 dobry.
Co do drugiego wątpie,przynajmniej tak mi sie zdaje.A pierwsze niewiem ;p
Sam chciałem zadać to drugie pytanie, jeśli kilofa astekówi majów nie będzie sie dało wymienić wraz z kilofem inkow u npc na Kilof 3 plemion to 2 slabsze kilofy sa bezużyteczne i juz teraz moge powiedziec że nikt ich nie kupi ze względu na slabe enchanty. Kilof asteków daje +100% tzn. jak normalnie wypada ci 4 kwarcu bedzie ci leciec 8 ja to tak rozumiem.

Na poprzednich edycjach podobno był kilof trzech plemion czyli 3 kilofy w 1 na to czekam również na MS. Smile

Dodam że kilof trzech plemion powinien mieć wszystkie efekty 3 kilofów ponieważ jego wartości w ów czas bedzie wynosić 850k więc niech on będzie tego wart/ to taka notka odemnie.
Zgadzam się z Duskiem. Świetny pomysł Wink
Dobra dzięki za odpowiedź i mam jeszcze jedno pytanie, kilof asteków ma wydajność 2, więc czy jeśli będę mieć ten kilof to mogę dodać do niego książkę z wydajnością 5? Albo połączyć z nim kilof z wydajnością 5?
(19-June-2017 09:50:57)PitrKox napisał(a): [ -> ]Dobra dzięki za odpowiedź i mam jeszcze jedno pytanie, kilof asteków ma wydajność 2, więc czy jeśli będę mieć ten kilof to mogę dodać do niego książkę z wydajnością 5? Albo połączyć z nim kilof z wydajnością 5?
Ja bym nie ryzykował, po połączeniu kilof może stracic swoje właściwości.
Ja również uważam że to bardzo dobry pomysł i zgadzam sie z Dusikiem.
Przekierowanie