MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Sjatan
Nie nie jestem recydywistą
Dlaczego chce dostać unbana: Ponieważ uważam że go dostalem niesprawiedliwie.
Cheaty/sprawdzony
A więc tak dostałem raz bana za huzuni kupiłem ub i postanowiłem ze nie bede już cheatował. Aż dzisiaj lokwsn postanowił mnie sprawdzic. Ja skoro ich nie używam byłem zadowolony bo nie dostanee bana.
Usunąlem wszystko z .minecraft itp. Jedyne co zostało to plik huzuni w pobrane.
I za to dostałem bana. Nie no fajnie że sie dostaje bana za posiadanie ale nie za uzywanie
Mineserwer.pl
Jeśli policjant znajdzie w plikach twojego komputera jakieś Cheaty
Musi dać ci PERMA
(17-June-2017 18:45:06)mati2286 napisał(a): [ -> ]Jeśli policjant znajdzie w plikach twojego komputera jakieś Cheaty
Musi dać ci PERMA

w plikach ja to miałem tylko w pobrane i nic więcej każda wersja minecraft czysta

(17-June-2017 18:46:47)Sjatan1u napisał(a): [ -> ]
(17-June-2017 18:45:06)mati2286 napisał(a): [ -> ]Jeśli policjant znajdzie w plikach twojego komputera jakieś Cheaty
Musi dać ci PERMA

no wlasnie w plikach ja to miałem tylko w pobrane i nic więcej każda wersja minecraft czysta
Ale jednak gdzieś to było więc no.
Cytat:8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray nie dotyczy OptiFine oraz Rei's Minimap). Przyznanie się do ich używania jest równoznaczne z ich używaniem.

Jest podane w regulaminie, samo posiadania cheatów kończy się banem permanentnym, zwłaszcza, że przerzucenie huzunki do folderów gry i odpalenie to kwestia kilku sekund.

Do odrzucenia.
Dobra ale ban jest chyba za używanie ale nie posiadanie
Ale równie dobrze mogłeś tego używać kilka minut temu
A sam regulamin tak mówi
Za posiadanie również jest ban.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie