MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Moje rysunki pokemonów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cóż, powiem wprost - niektóre elementy są niedopracowane, a całość wyglądałaby o wiele lepiej, gdybyś to pokolorował. Zrobione na szybko, prawie linia w linię przerysowane z internetu, ale co do tego akurat nie mam zastrzeżeń - też tak często robię, podobnie jak większość rysowniczych Tongue. Furret jest zwyczajnie mało dopracowany, szczególnie jego ogon. Do Blastoise nie będę się przyczepiać, aczkolwiek nogi pozostawiają trochę do życzenia. No i squirtle - nawet dobrze wyszedł, ale skorupa w miejscu, gdzie jest niewidoczna, gdyż zasłania ją noga, nie pokrywa się z jej normalnym położeniem przez nieznaczne przedłużenie jej linii bocznej (o ile wiesz, o co mi chodzi; nie potrafiłam tego inaczej sformułować). No i ten ogon.. czy on wyrasta z nogi Wink Mimo wszystko nie przywykłam do pozostawiania ludzi bez niczego, bo własną inicjatywę oraz starania wykazałeś, tyle tylko, że mogłeś się bardziej napracować. Oczywiście +, na przyszłość trochę więcej starań i czasu poświęć na pracę przy takich projektach Big Grin
Hmm... Słabe.
"Kto da like to jest na poziomie rysunków" kiedyś mi to ktoś powiedział, dla mnie za mało szczegółów
Zamknąć proszę :-:
P.s ten też proszę zamknąć http://mineserwer.pl/Temat-Moje-rysunki-loga-klubów
Przynajmniej coś zrobiłeś ale niestety słabo ci wyszło :/ Może w innych ci lepiej pójdzie Big Grin
Mi się podoba +
Przekierowanie