MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Moje rysunki (loga klubów)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Powiedziałbym, że takie średnie.
Ehh...
Po pierwsze - więcej staranności, bo kreatywności Ci nie brakuje Wink
Po drugie - jak coś robisz, włóż w to trochę czasu, wysiłku, to efekty będą lepsze.
Po trzecie - Nareszcie coś pokolorowałeś, co wychodzi na + Tongue
Po czwarte - wprowadzając jakieś barwy do rysunku, BŁAGAM NIE WYCHODŹ ZA LINIE, bo to wygląda okropnie, jak na mój gust...
Po piąte - jak na rysunku masz proste linie, używaj linijki, kąty proste - ekierki, linie krzywe - krzywika (jak nie wiesz co to, trzymaj... https://pl.wikipedia.org/wiki/Krzywik ) Wink
Po szóste - może lepiej rysuj na czystej kartce z bloku, wygląda to bardziej estetycznie.
Po siódme - zwracaj większą uwagę na położenie danych elementów względem siebie, żeby nie wyglądało to tak, jak np. w herbie Realu Madryt(litera 'M' jest przekrzywiona w lewo), w dodatku co do realu - korona powinna być złoto - czerwona.

Mam nadzieję, że skorzystasz z moich wskazówek oraz, że w jakimś stopniu Ci one pomogą Angel. Życzę sukcesów w sztuce, a od siebie zostawiam zasłużonego + za pracę i wysiłek Big Grin
Bardzo Ładne postarałeś się bo ciężko narysować logo +
Przekierowanie