Witam, z tej strony akacz12
Chcialem sie spytac, dlaczego po ub ktory dzis kupilem nie mam KOMPLETNIE zadnych itemów? Wszystkie itemy zdobylem uczciwie tylko auto dzis zbugowalem, duzo osób moze potwierdzic.... wiec chcialbym odzyskac swoje itemy, nie po to kupywalem ub! Mogliscie mi zabrac tylko auto, cały serw moze potwierdzic ze gralem uczciwie, pare miesiecy zbierałem ten ekwipunek!
Ten temat to szczyt bezczelności i zakłamania, masz czelność okradać serwer na kilkaset tysięcy $ wykorzystując błąd który zgłosił jeden z użytkowników i naprawdę sądzisz że po unbanie otrzymasz zwrot nieuczciwie skradzionych dóbr? Rzadko się trafia tak bezczelny typ, zgodnie z regulaminem z uwagi na nieuczciwą rozgrywkę, oszustwa w grze, wykorzystywanie błędów konto zostało wyzerowane, możesz się jedynie cieszyć że tylko na tym jednym trybie.
Cały serwer nie może potwierdzić że grałeś uczciwie bo logi mówią coś zupełnie innego, nagminnie i z premedytacją wykorzystywałeś zgłoszony przez użytkownika błąd dla swoich korzyści.
Tak, masz racje co do tych pieniędzy ale ja nie kupiłem sobie za nie całego eq, tylko to auto, wiem ze bugowalem ale nie mogliście usunąć tego co nie moje, a uczciwie zdobyte itemy zostawić? I tak wgl dlaczego dostałem 2 bany? Naraz...
Nikt nie będzie zliczał ile tych $ było twoich a ile nie, zdecydowana lwia część to zdefraudowane nieuczciwie zdobyte dolary, otrzymałeś karę adekwatną do przewinienia, to samo tyczy się kilku innych oszustów. Weryfikacja oszustów i logów z ostatnich tygodni zajęła dobrych kilka godzin które mógłbym spożytkować znacznie lepiej.
Rozumiem - chcieliście skorzystać z okazji, dlatego specjalnie Was nie winie, jednakże to czego dokonaliście jest skrajnie sprzeczne z regulaminem i bardzo łatwe do ustalenia, w efekcie każdy kto na to zasłużył otrzymał karę. Wierzę że większość z Was czegoś to nauczy.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.