MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PRZEDSTAWIENIE]NEBris
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!
Jestem LittleFireFox, na forum i na TeamSpeaku - NEBris. Od czasu do czasu gram na RoyalCrafcie, gdzie dowiedziałam się o istnieniu forum i serwerowego TS'a. Niektórzy z was może mnie stamtąd kojarzą ;)Mam na imię Asia, jestem optymistką o dość krytycznym podejściu do życia. Od jakiegoś czasu przeglądałam forum, ludzie wydają się być tu bardzo mili. Mam zamiar być na forum aktywna, z małymi przerwami - w wakacje jadę na obóz oraz pod koniec roku szkolnego śpiewam w chórze w kościele, więc mogę po prostu nie mieć na to czasu. Z dodatkowych informacji - mieszkam w Polsce Tongue. To by było na tyle z informacji o mnie - mam nadzieję, że w najbliższym czasie dowiem się też czegoś o was Big Grin Myślę, że ciepło przyjmiecie mnie na forum i polubicie.
~NEBris Wink

PS z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Smile
Witaj Asiu Smile
Witam na forum Asia! =)
Witaj na forum, Asiu. Ja jestem kiro.
Cześć, skądś cię kojarzę ;p
Witaj na naszym forum Wink
witaj witaj witaj każdy tak pisze a zapewne zapomnisz o tym forum [*] wiele osób było już co się witało i po kilku dniach znikali.
@paw ja raczej nie zniknę, a nawet jeśli, to napewno nie z mojej winy, lecz przez pewne niedociągnięcia, znacznie utrudniające mi funkcjonowanie na forum Wink
Jeżeli śpiewasz w chórze, to może zgłosisz się na karaoke na TS (jak będzie) Tongue
Miło cię poznać Smile
No hejka. Witaj na forum Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie