MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Grożenie Banem:
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nick Poszkodowanego: X_Rzysu_X
Nick Oskarżonego: ToWcaleNieToxiC
Data zdarzenia: 2017-06-15 23:35
Opis Zdarzenia: Gracz mi grozi banem, a o ile wiem od OlkaRajcha za to jest perm.
Serwer: MineSerwer.PL
Tryb: Grand Theft Auto [GTA]
SS:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=S49C
Przestań się pogrążac czlowieku, sam mnie wyzywałes od nieogarów, ezzów to sie wkurzyłem i powiedziałem co mialem.

Własnie ty powinieneś dostać perma, a nie ja.
Niby za co? Za słowność? A Ty jak wyzywałeś _Astrita kozaczku? Pogrążasz się ty i tylko ty, niech ktoś z Adm się wypowie.
Polecam: /ignore ToWcaleNieToxiC
Żadnego Astrita nie wyzywałem, Masz dowody? Jak masz to udowodnij.
Po pierwsze skargi piszemy w tym dziale: http://mineserwer.pl/Forum-Skargi-Odbanowania
Po drugie przestańcie się kłócić i prowokować nawzajem. A jeśli już to na czacie lub jeszcze lepszym rozwiązaniem jest ts3, tam sobie wszystko wyjaśnijcie czy co tam macie sobie do powiedzenia a nie pisząc i co za tym idzie nabijając sobie posty pod wątkiem.
Lepiej już nic nie piszcie bo jeszcze któryś z administratorów ukara was za to.
Poczekajcie na odpowiedz i tyle, bez żadnych kłótni i wyzwisk.

@EDIT:
(Nie chce pisać kolejnej odpowiedzi żeby nie nabijać)
@Down
Nie jestem żądnym administratorem (chciało by się), tylko mówię jak jest, praktycznie pod każdym wątkiem pod którym ktoś się kłóci wcześniej czy później pojawia się post kogoś z administracji z ostżeżeniem na temat dalszej dyskusji. Poprostu ustrzegłem was przed tym.
Kłótnie są naprawdę tu zbędne, można sobie na spokojnie wszystko wyjaśnić i luz.
Spinning napisał(a):Czy nie lepiej spojrzeć na serwer jako naprawdę FAJNE miejsce gdzie możemy razem wszyscy spędzić super czas, bawiąc się przy tym bardzo dobrze, i niezależnie czy jesteśmy użytkownikiem czy administratorem razem spędzić dobrze ten czas?
Dobrze Michal01010.

Przestane bo jestes administratorem. Juz sie nie bede klocic.
Obydwoje nie jesteście niewinni. Z_Rzysu_Z obraziłeś ToWcaleNieToxiC publicznie na czacie. ToWcaleNieToxiC groziłeś banem. Obydwoje zostaniecie ukarani i proszę aby sobie to wyjaśnić wszystko na pv.
MineKox takie słowa typu: "Ezz" "FK" to obraza wdgł cb? Każdy do każdego takimi wali i nikt za to bana nie dostał Smile Pozdro 600 <3
Na ss na samej górze czatu Big Grin I tak jak napisałem jeżeli macie jakiś spór to wyjaśnijcie sobie to na pv i nie kontynuujcie tej bezsensownej kłótni tu.
Sie nie klocimy, sobie wyjasniamy pare rzeczy w mc.
Stron: 1 2
Przekierowanie