MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Diaxy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy na zwykłym sv możecie zwiekszyć drop diaxow????
Nie, kop na poziomie poniżej 25Y. Mi dropią diaxy, czasami gdy mam szczęście dosyć często dropią.
Kop glebok to ci sporo wyleci.
Kopalem aż do bedroka i 1 diax tylkoTongueTongueTongue
AmXloGin... ciekawe to jest troche, bo ja kopalem kilofem kamiennym i w 5 min mialem 10 diamentow Smile w cale nwm czy to tylko ja tak mam... ale jest pewny sposob aby szybko lecialy diamenty Big Grin

Po wejsciu na serwer, trzeba w biegu rozwalac stona, mi np w chwile wychodzi 5 diamentow... kiedy przestanie ci dropic, wyjdz z serwera poczekaj 10 sek i wejdz.... i znowu bedzie od razu lecialo Wink

Prosze o napisanie czy wam tez tak dziala, jezeli tak.. to oznacza ze zaraz to naprawia
Przydałoby się minimalnie zwiększyć drop diamentów oraz złota. Złoto jak wiadomo jest potrzebne do koxów. Na chwilę obecną trzeba nonstop kopać około godziny, żeby uzbierać złota na 1 koxa.
To jest survival... cos jak hardcore a nie serwery co maja po 50% dropu.. bez przesady aby bylo zloto na koxy... starczy tyle dropu ile jest
No BEZ PRZESADY jestem na NIE .
Nie będzie takich nowych graczy którzy latają po 5 minutach kopania w diax eq i z koxami
Na nie,za duże ułatwienie.
Odrzucone

Zamykam, watek zostal wyczerpany, badz rozwiazany lub dawno nikt tutaj nie zagladal.
Przekierowanie