13-June-2017, 19:00:56
Jak wszyscy wiemy na Super Sky Wars'ach możemy odblokować sobie dodatki, dzięki którym możemy dostać przedmioty przy starcie(klasa), możemy "przyszpanować" bogactwem przed startem areny(klatka) jak i dodać do naszych strzał efekt(efekt)[/size]. Chciałbym teraz zaproponować pewną zmianę, dzięki której ludzie nie będą zabijani od pierwszej sekundy...
Mianowicie chodzi mi o to, że przedmioty z klasy dostajemy od razu po odliczeniu czasu do startu mapy. Jestem za tym, aby dodać czas, po którym dostajemy przedmioty, gdyż nieraz jest tak, że na całej arenie wszyscy się strzelają łukami...
Proponuję dodać czas 5-sekundowy dla zwykłego gracza, a 3-sekundowy dla vipa...
Mam nadzieje że propozycja ta zostanie zaimplementowana do gry oraz będzie można już spokojnie wyjąć przedmioty ze skrzynki.
Mianowicie chodzi mi o to, że przedmioty z klasy dostajemy od razu po odliczeniu czasu do startu mapy. Jestem za tym, aby dodać czas, po którym dostajemy przedmioty, gdyż nieraz jest tak, że na całej arenie wszyscy się strzelają łukami...
Proponuję dodać czas 5-sekundowy dla zwykłego gracza, a 3-sekundowy dla vipa...
Mam nadzieje że propozycja ta zostanie zaimplementowana do gry oraz będzie można już spokojnie wyjąć przedmioty ze skrzynki.