MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja] Zmiana na Super Sky Warsach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak wszyscy wiemy na Super Sky Wars'ach możemy odblokować sobie dodatki, dzięki którym możemy dostać przedmioty przy starcie(klasa), możemy "przyszpanować" bogactwem przed startem areny(klatka) jak i dodać do naszych strzał efekt(efekt)[/size]. Chciałbym teraz zaproponować pewną zmianę, dzięki której ludzie nie będą zabijani od pierwszej sekundy...
Mianowicie chodzi mi o to, że przedmioty z klasy dostajemy od razu po odliczeniu czasu do startu mapy. Jestem za tym, aby dodać czas, po którym dostajemy przedmioty, gdyż nieraz jest tak, że na całej arenie wszyscy się strzelają łukami...
Proponuję dodać czas 5-sekundowy dla zwykłego gracza, a 3-sekundowy dla vipa...
Mam nadzieje że propozycja ta zostanie zaimplementowana do gry oraz będzie można już spokojnie wyjąć przedmioty ze skrzynki.
Zwykły gracz ma z tym poważny problem, bo sam nie może cieszyć się grą, gdyż już na starcie może dostać strzałe w plecy. Stosując "czas ochronny", tak jak jest na SG, uniknie się tego. Bardzo dobry pomysł Wink
@up wszystko opisał, szczerze gram Łowcą+ i nieraz gracze od razu padają z mojej rękiAngel , choć sam bywam tak zabijany.

Bardzo dobry pomysł na TAK Wink
Świetny pomysł, jednak uważam, że czas oczekiwania powinien wynosić dla wszystkich po 8-10 sek. W tym czasie da się już zbudować jako taką ochronę.
@up 10 sek to wg mnie przesada bo ktoś kto ma perły zdąży się TP na środek i zbiera itp na ochoronce. Wg mnie czas to od 4 do 6 sek
Heheh dobry pomysł i pozatym Mam Pomysł na dodanie czegoś nowego na SSW ale to w innym wątku. Jestem na TAK
A dlaczego:
Gram Łowcą+ To dobra klasa ale nieraz ludzie padają z mojej ręki bo wytępiam ich łukiem odrazu po starcie, myślę żeby wprowadzić 4-5 sekundową Ochronę żebym np ja nie zabił odrazu kogoś łukiem czy 10 sekundowa ochrona to przesada tak jak napisał @up ktoś leci na środek Łap Plusa kolego dobry pomysł
Jak napiszesz do developerów skywarsów aby wprowdzili taką funkcjonalność to na pewno coś takiego się będzie mogło pojawić...

Nie ma takich opcji w zamkniętym pluginie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie