02-May-2015, 14:34:47
Witam was 
postanowiłem zmienić nick Teraz jestem - TheTigerPL
zarejstrowałem się na wszystkie wasze serwery kalispro ale nie moge na mineserwer.pl
czy szanowna administracja mogła by mnie wyrejstrować z mineserwer.pl ??
------------------------------------------------------------------------------------------
Kolejny kłopot-
Bo na W vs P na Royalcraft.pl
na starym nicku czyli - _Rysiu123_ kupiłem miecz dusz kupiłem mrocznego maga i miałem 37 level
i szkoda mi tego sukcesu
czy administracja serwera mogła by mi dać na moje nowe konto 37 level , miecz dusz, i mrocznego maga ??
Jeśli byście mogli przenieść na moje nowe konto to wszystko był bym wdzięczny
moje konto - TheTigerPL
--------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam bardzo serdecznie administracje
a nick musiałem zmienić ze spraw osobistych - czyli podszywali się po demnie itd...

postanowiłem zmienić nick Teraz jestem - TheTigerPL
zarejstrowałem się na wszystkie wasze serwery kalispro ale nie moge na mineserwer.pl
czy szanowna administracja mogła by mnie wyrejstrować z mineserwer.pl ??
------------------------------------------------------------------------------------------
Kolejny kłopot-
Bo na W vs P na Royalcraft.pl
na starym nicku czyli - _Rysiu123_ kupiłem miecz dusz kupiłem mrocznego maga i miałem 37 level
i szkoda mi tego sukcesu

czy administracja serwera mogła by mi dać na moje nowe konto 37 level , miecz dusz, i mrocznego maga ??
Jeśli byście mogli przenieść na moje nowe konto to wszystko był bym wdzięczny

moje konto - TheTigerPL
--------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam bardzo serdecznie administracje

a nick musiałem zmienić ze spraw osobistych - czyli podszywali się po demnie itd...