MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Teamy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam taką propozycję:

Jak wiemy, od niedawna nie można wybrać drużyny, a może chcemy pograć z kolegami itp. Na SSW mamy możliwość tworzenia "chwilowych drużyn" tylko tutaj liczba byłaby np 3. Gdy założyciel wbije, to ci co są także ( oczywiście w 1 teamie)
Chciałbym abyście wybrali (jeśli się zgadzacie):

> arenki uzupełniają się a potem następna (SSW mapy na 2-3 graczy)
Chodzi tutaj aby nie grać 1 vs 1 vs 1 itd tylko po kolei się zapełniają

> system sojuszy jak na SSW ( taką opcje ma np VIP, lub można ją wykupić za $ z gry) , zależy od was ( każdy kto grał zrozumie

> jak na WD czyli można wybrać teamy ale muszą być mniej więcej równe, jeśli stosunek jest za duży to nie można wejść.

Proszę o wybranie opcji, a w komentarzu czy np usługa dla VIP, ile kosztuje itp

Jeśli się nie zgadzacie proszę wybrać/napisać NIE (jeśli masz pomysł podaj Wink )

@edit
Jeśli NIE proszę podać dlaczego Wink
Swięta Racja Kolego! Tego mi brakuje, aby pograć z kims kogo znami żeby mieć ten fun gry dlatego mój głos oddaje na : Opcje nr 2 - Dla Wszystkich Smile
Jedno pytanie, dlaczego piszesz w dziale bedwars? skywars ma własny dział
@temat, @dział, @problem .... ehhh
Na SSW opieram logikę teamów na Bed Warsach, są to przykłady, które mogą wejść na ten tryb
@ref

Mógłby zerknąć tutaj Admin, jakoś określić czy teamy są możliwe itp?
P.S. liczę że kilka osób się jeszcze wypowie Wink
Niestety to nic nie warta bezsensowna ankieta, chybba że pietrek planuje pisać nowy plugin który będzie obsługiwał jego pomysły.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie