MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] POMYSŁ NA WOJOWNICY DUSZ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Siemanko Smile Ostatnio przyszedł do do głowy pewien pomysł. Otóż zauważyłem, że wiele ludzi kłóci się o itemy z zabitych graczy. Chodzi mi tu o sytuacje, w których jeden gracz zabił drugiego a 3 przebiegając podniósł itemy i nie chce oddać. Mój pomysł polega na tym, aby zrobić coś takiego jak z np. arbuzami, zlotem czy żelazem. Miało by to polegać na tym, że po zabiciu gracz jego ekwipunek (oprócz itemków z klasy) wpada od razu do naszego ekwipunku. Zapobiegało by to wielu kłótniom, wyzwiskom i przekleństwom oraz skargom na forum. Mam nadzieję, żenasza szanowna administracja rozpatrzy pozytywnie ten pomysł. Narka, SZMELI
Jestem na tak !
No niby fajny pomysł, ale nie wiem czy się przyjmie. Ja jestem narazie na NEUTRAL
Mi się osobiście podoba.
Jestem na tak. Smile
Świetny pomysł masz Diaxa

Przy okazji podeśle kalisowi link
Jak podszedł taki pomysł to można by zrobić to samo na survivalu
(02-May-2015 11:43:25)Artair napisał(a): [ -> ]No niby fajny pomysł, ale nie wiem czy się przyjmie. Ja jestem narazie na NEUTRAL

Yyy?...

Co do pomysłu, faktycznie zapobiegłoby to bluzgom ;D dlatego jestem na tak, ALE pytanie czy tak się da? <nieznamsię>
Ogolnie jestem na Tak tylko czy jak zabijemy gracza a on bedzie mial mase itmow to np. jak te itemy nam sie nie zmieszcza do eq to beda lezec czy beda czekac na wolne miejsce w eq?
Jeżeli nie da się zrobić tak jak opisałeś to może da się Np:

Ktoś jest w zielonych a zostanie zabity przez kogoś z złotych to gdy wróci nie będzie mógł podnieść swoich przedmiotów a wszystkie inne drużyny będą mogli je wziąć.
Ciekawy pomysl, przydalo by sie takie cos, np jak napisales sa wyzwiska jak i skargi na graczy bo niby jeden kogos zabil a drugi cos ukradl...

z pomyslem jestem na
TAK!
(02-May-2015 12:20:10)_MrVivoX_ napisał(a): [ -> ]Ogolnie jestem na Tak tylko czy jak zabijemy gracza a on bedzie mial mase itmow to np. jak te itemy nam sie nie zmieszcza do eq to beda lezec czy beda czekac na wolne miejsce w eq?

Słuszna uwaga. No to wtedy itemy by po prostu leżały na ziemi Smile DZIĘKI ZA DAIXY
Stron: 1 2 3
Przekierowanie