11-June-2017, 18:05:08
Cześć,
Postanowiłem przerzucić się z laptopa na komputer stacjonarny. Postanowiłem jakiś znaleźć. Jako iż nie znam się zbytnio na parametrach, a nie chcę kupić jakiejś tandety, to postanowiłem się was poradzić. Oto parametry sprzętu jaki znalazłem (mam nadzieję, że wypisałem wszystkie potrzebne):
Komputer ma służyć głownie do pracy w programach typu word/Excel/powerpaint/inne officy, nauki, przeglądania internetu, oglądania filmów, a od czasu do czasu zagrania w gierkę typu Heroes VII, CS 1.6, jakieś mniejsze/starsze tytuły.
Moje pytanie jest następujące: czy na takim komputerze to pójdzie?
Postanowiłem przerzucić się z laptopa na komputer stacjonarny. Postanowiłem jakiś znaleźć. Jako iż nie znam się zbytnio na parametrach, a nie chcę kupić jakiejś tandety, to postanowiłem się was poradzić. Oto parametry sprzętu jaki znalazłem (mam nadzieję, że wypisałem wszystkie potrzebne):
PARAMETRY/SPECYFIKACJE napisał(a):Rodzina procesorów Intel Celeron
Model procesora Intel Celeron N3050
Częstotliwość procesora (MHz) 1600
Turbo Boost do 2160 MHz
Ilość rdzeni 2
Zintegrowana karta dźwiękowa Tak
Pojemność pamięci 4 GB
Pojemność dysku twardego (GB) 500
Typ karty graficzne Zintegrowana
Rodzaj karty graficznej Intel HD Graphics
System operacyjny Microsoft Windows 10
Komputer ma służyć głownie do pracy w programach typu word/Excel/powerpaint/inne officy, nauki, przeglądania internetu, oglądania filmów, a od czasu do czasu zagrania w gierkę typu Heroes VII, CS 1.6, jakieś mniejsze/starsze tytuły.
Moje pytanie jest następujące: czy na takim komputerze to pójdzie?