MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: PROŚBA DO ADMINISTRACJI
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zostałem zbanowany za nic przez Grześka, tak wiem że nie dostane ub mimo, że nie miałem ŻADNYCH wspomagaczy. Ale nie o tym wątek.

Zamierzam się zaraz odbanować

Chciałbym poprosić całą (prawie całą) administracje żeby mnie sprawdzali nawet i co 1h byle nie ten Grzesiek bo napewno coś sie stanie żebym bana dostał. Może mnie chociażby Lokwsn Amon320 lub G3XBK sprawdzać bo oni są często na wd byle nie grzesiek. Proszę.
Nie ma to najmniejszego sensu. Przez ten czas spokojnie mogłeś odinstalować haxy i grać świętego.
Chyba czegośc nie rozumiesz nie chce zostać sprawdzony ponownie w celu ub bo je se sam kupiłem tylko że jak znowu ktoś będzie chciał mnie sprawdzić to niech to nie będzie Grzesiek tylko np Lokwsn amon czy g3

Bo Grzesiek nawet jak będzie pewny że nic niemam to zrobi wszystko bym dostał i tak bana
Nie ma czegoś takiego że sprawdza Cie kto Ci się podoba po prostu byłeś na odpale, ale wiedziałem że jak Ci zbanuje to polecisz na forum dlatego Cie sprawdziłem.
Grzesiek nie jest tu po to, żeby zrobić Ci na złość. Jeśli byś coś miał to każdy moderator by to wykrył, to kto sprawdza nie podlega negocjacji.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie