MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] prośba o unbana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego :sebastian12
Jesteś recydywistą?:teraz tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:ponieważ co napisałem ten serwer że to należy do banana tak mi powiedzieli ale ja nie wiedziałem gdybym wiedział że mnie oszukali to bym tego nie reklamował
Treść Bana:zostałes zbanowany na zawsze reklama
Serwer:forum
PS proszę dajcie unban ponieważ naskładałem skarg na graczy którzy łamią regulamin a ja nie złamałem tylko mnie w błąd wprowadzili i można unbana
na forum kupić jak tak to jeśli trzeba to kupię
Cytat: 9.Zakaz umieszczania linków do stron innych serwerów oraz reklamowania ich podając IP lub nazwę serwera (nie dot. serwerów sieci mineserwer).
Cytat: 5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
Nie mam nic więcej do dodania.
ale ja myślałem że ten serw co napisałem na czatbordzie jest serwem banana co była skarga na gracza a pomocnik angelika z rc nie ukarała go i proszę o unbana Sad
Było sprawdzić, czy rzeczywiście ten serwer należał do Banana, zamiast bezmyślnie bez weryfikacji umieszczać jego nazwę na chatboxie. Fakt, że składałeś skargi na os. łamiące regulamin nie zwiększa twoich szans na UB.

Prośba do odrzucenia.
porozmawiam z bananem może mu wyśle sms z unbanem jak nie to mozna się powiesić Sad
Na UB nie masz co liczyć, drugi raz dostałeś perma.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie