Jak wszyscy wiemy, SkyBlock jest od budowania wyspy. Edycja SkyBlock+ ma również różne Questy, warpy, których nie ma w normalnej grze. Doskonale również wiemy, że mamy obok levele danej czynności (kopanie, ścinanie, itd) i kumulują się one w jeden poziom, ogólny. Propozycja jest taka, aby wprowadzić jakąś nagrodę (itemy, hajs?) po przekroczeniu jakiejś ilości tych lvl, np. 400, 500. Zapraszam do komentowania!
Jakoś mi to nie pasuje jak dla mnie pomysł słaby. Same bonusy wraz z wyższym levelem postaci są nagrodą.
@up Tak jak pisałem już na SkyBlockach podczas gry, twoje argumenty są słabe i prawdopodobnie oparte na tym, że jesteś 2 na liście /top. Osiągnąłeś wszystko, dlatego takowa nagroda nie ma dla ciebie najmniejszego sensu.
Znaczy moim zdaniem pomysł nawet dobry , ale jest jedno ,, ale '' jak ktoś chciał to by pograł parę dni i dostał by nagrodę . Rozumiem wynagrodzić gracza za tak długą grę na SkyBlock ale dla mnie to nie ma sensu
Przypominam to jest tylko moja opinia . Pozdrawiam
@up Masz rację, nie przemyślałem tego. Obawiam się, iż to jest jednak jedyny sposób "granicy", bo licznika czasu raczej nie ma, chyba, że KalisPro i Banan mają do tego dostęp. Można by wtedy pomyśleć o "barierze czasowej"
Pomysł bardzo dobry, ale wypali tylko dla "niższych rangą graczy". Ci, którzy już wszystko osiągnęli praktycznie nic na tym nie zyskają.
pomysł bez sensu, szczególnie gdy wymyśla go ktoś kto nie ma żadnego pojęcia o działaniu mcmmo...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!