MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] Marcinus770
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Marcinus770
Jesteś recydywistą?: Od 15 minut tak...
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo jestem niewinny? Kupiłem UNBANA a po niespełna 2h BAN za nic
Treść Bana: Oczywista
Serwer: minefox.pl
Witam, dostałem dosłownię chwile temu bana, za posiadanie/używanie cheatów, a 2h temu kupiłem unbana, z nadzieją, że w końcu pogram sb ze spokojem, 1h temu, admin pisze że mam wejść na skype logout = ban (klasyczne) pobrałem skype, udostępniłem ekran, i wszystko czyste, prócz nieużywanego dysku F:
na którym trzymane były tylko gówienka typu png etc, nie wiedziałem że mój brat posiada tam pliki do mc... oczywiście... była tam huzunka... kit że nie użwyana, ale BAN... Proszę o UNBAN, ponieważ nie chce wydawać w 1 dniu 60 zł na UNBAN za NIC -_- owszem... w regulaminie pkt 8. że posiadanie, ale skąd miałem wiedzieć że coś tam jest?! Czysty byłem ale BAN za coś czego nie miałem. Proszę o UNBAN serdecznie!

Chciałem dodać, że nie po to kupuje UNBANA, by kurde cheatować ale ciii... chyba Admini zachłanni na $$$.......
Gdy kasowales mogłeś się zainteresować, czy nie ma pozostałości. Wytłumaczen, że to był brat nie przyjmujemy.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie