08-June-2017, 20:19:00
Cały wątek odnosi się do serwera: MineSerwer.pl
================================================
Witam, proponuję zrobienie restartu trybu kit pvp, wyczyszczenia statystyk, rang, klas, topki itd, z kilku powodów:
1. Topka trybu wygląda w ten sposób : http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=G4I9
Z całej topki gra jeszcze 3 graczy + ona wgl się nie zmienia. Jeśli wgl była restartowana to tak dawno że mało kto to pamięta.
2. Bardzo wielu graczy ma już wszystko, przez co nie mają już tu co robić zbytnio
3. Przydałoby się temu trybowi takie małe odświeżenie, gracze mieliby co robić, walka o topke, o klasy, rangi itd
Chciałbym również zaproponować kilka rzeczy, które moim zdaniem przydałyby się trybowi, a mianowicie:
1. Podmienienie diamentowej klaty na żelazną w kicie czołga, zabijanie ich jest jednak praktycznie niewykonalne, szczególnie gdy są w grupie albo jedzą ciągle zupki. Po zmienieniu klaty klasa dalej będzie swoje warta, a walka z posiadaczem tego zestawu będzie odrobinę bardziej wyrównana.
2. Usunięcie komendy /kit vip, i dorzucenie osobnego zestawu do skrzynki z kitami z tym zestawem tylko dla vipów, dzięki temu nie będą mogli brać dodatkowego zestawu. Vip i tak ma dużo, x2 expa i złota oraz zestaw, nie potrzebuje do niego drugiego zestawu, bo gdy bierze kit vip z np kangurem, jest praktycznie nie do zabicia, przez co inni gracze cierpią.
3. Dodanie kitów z mcsurvi, gracze mieliby większą różnorodność w zestawach, oraz dłużej mieliby o co grać.
================================================
Wszystko co tu napisałem obgadałem i pytałem stałych graczy trybu. W zasadzie dla każdego z nich był to dobry pomysł.