MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Vader zebrał Milion
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Drogi Bananie, Vader na realu (MS) zebrał 1 milion o godzinie 19:49 8-06-17. Kiedyś mówiłeś, że jak zbierze milion zrobisz nam niespodziankę, czekamy na nią Big Grin
HeHe, a tu bęc reset hajsu Vadera, "Luke Skywalker ukradł"
-----
Tak na poważnie to ciekawe co będzie Wink
hoho zrobiliście mi wyzwanie - ok rozkminie Big Grin
Nie możemy się doczekać Big Grin Tongue Smile
Mogę się założyć ze jutro albo w niedziele będzie odcinek u szybkiego na kanale Wink

@Edit dla co po nie których chodzi mi o wlaśnie ten TEMAT. Nie będę wskazywał palcem
Banan mam pytanie odnośnie Reala tego co jest obecnie. Czy mógłbyś urozmaicić real o te nowe rzeczy co będą na nowym realu typu helikoptery itd? Bo ten nowy ma być tylko na minecraftowo.
To Gratulacje dla Vadera za uzbieranie Miliona, Jestem Ciekawa co dostaniecie ;D
Nad spawnem Real Life'a powstanie Gwiazda Śmierci Big Grin.
Jestem bardzo ciekawy, co powstanie, lub co Banan wykombinuje. Może tak jak mówi CraftingPolska, powstanie Gwiazda Śmierci? A może jakiś pomnik, np. właśnie Vadera?
(13-June-2017 18:07:53)eder2010 napisał(a): [ -> ]Jestem bardzo ciekawy, co powstanie, lub co Banan wykombinuje. Może tak jak mówi CraftingPolska, powstanie Gwiazda Śmierci? A może jakiś pomnik, np. właśnie Vadera?
Co jest ciekawego w pomniku ? Jak juz cos niech bede jakies wyzwanie..
Stron: 1 2 3
Przekierowanie