MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy będzie kiedyś aktualizacjia RPG na wersję 1.8 ?
Moim zdaniem tego typu serwery są najlepsze na 1.7 gdyż wielu graczy na wersji 1.8 ma lagi.
Poza tym raczej banan nie planuje póki co kasować wszystkim całego dobytku na RPG, gdyż serwer nadal dobrze się prezentuje i gracze na nim grają.
(08-June-2017 06:59:34)Batman678 napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem tego typu serwery są najlepsze na 1.7 gdyż wielu graczy na wersji 1.8 ma lagi.
Poza tym raczej banan nie planuje póki co kasować wszystkim całego dobytku na RPG, gdyż serwer nadal dobrze się prezentuje i gracze na nim grają.

1. Według mnie 1,7 działa gorzej niż 1.8 a jak ci nie działa to se kompa nowego kup lub laucher zmień ;p większość osób używa tego szajsu czyli zyczu
2. itemów nie trzeba by było usuwać banan z piotrem i spinningiem mogli by po przenosić dla graczy Smile tak wiem dużo roboty z tym
Wątpię. Wszystkie pluginy sa napisane na wersje 1.7 czyli jak byś chcial przenosić na 1.8 to wszystkie pluginy (te autorskie) trzeba by bylo przepisać na ta wersje.
A poza tym obecna wersja i tak sie cieszy powodzeniem i większość graczy tez gra na tej oto wersji Wink
aktualizacji na 1.8 na pewno nie będzie.
(08-June-2017 14:18:14)paw123456789 napisał(a): [ -> ]2. itemów nie trzeba by było usuwać banan z piotrem i spinningiem mogli by po przenosić dla graczy Smile tak wiem dużo roboty z tym

[Obrazek: 1388693917-anti-capitalist-bigotry-wolf-wall-street.jpg]

No tak, to przecież proste, pstryknięcie palcem.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie