MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Myszka z double click
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[/color]Mam pytanie dotyczace myszki z double clickiem.Czy jest ona dozwolona czy nie. Pomocnicy i banan mówia ze myszka jest dozwolona a natomiast Kalis dal mi zania bana.Prosze o odpowiedz czy dostalem tego bana słusznie czy nie.
Moim zdaniem bezsensu karać gracza za myszkę.
To tak jak by karać za TXT z mniejszym ogniem. Bo przecież ułatwia grę?

Podobny temat już był:

---> http://mineserwer.pl/Temat-Pytanie-dodatek-w-myszce <---
Mysz z doublem na żadnym serwerze nie może być karana. Jeśli serwer wyraźnie ma napisane w regulaminie że nie można jej używać to nie można, natomiast tutaj nic takiego nie ma.

Słyszałem że pomocnik SkyLifeV ma double clicka w myszce, jeśli tak to równość powinna zostać zastosowana .
Więc tak Banan też ma duble bo niegdyś gdy nagrywał klepał się na mcpvp i go wywalała konsola za "Cheaty" a mówił że jest czysty tylko ma "Taki przycisk w myszce".

Kalis w jednym z swoich filmów powiedział że też grał z duble ale rozwalił przycisk i nie używa a gdy ktoś mu spamił na czacie z pytaniem czy taka mysz jest "Ok" odpowiedział że "Nie nie jest ok" - Te stwierdzenie nie oznacza że nie można jej używać tym bardziej jak napisał @UP! Nic w regulaminie nie jest zabronione co do myszy.
Jak grałem na takim serwerze ( nie napisze jakim ), i grałem na double, to wezwali mnie na ts3 żeby mnie sprawdzić. Gość powiedział, że u nich double jest zabronione Wink
Ale na MS raczej nie jest, tak mi się przynajmniej wydaje Tongue
UP!
Grałeś lepiej to powiedział że jest zabronione bo przegrywał a jak by też miał duble to pewnie by nie banował no chyba że z niego cham.
Właśnie za double na takim serwie dostałem perma -.-
Walczyłem z adminem i stwierdził cheaty/skrypty ;-;
(01-May-2015 11:08:42)g3g3r napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem bezsensu karać gracza za myszkę.
To tak jak by karać za TXT z mniejszym ogniem. Bo przecież ułatwia grę?

Podobny temat już był:

---> http://mineserwer.pl/Temat-Pytanie-dodatek-w-myszce <---

---> Dałeś odpowiedź do zamknięcia !! <---
UP!
Nie dałem ponieważ czekamy na wypowiedź Kalisa w tej sprawie ponieważ za dc kogoś ukarał.
Na pewno dostałeś bana za tą myszkę ? Jaka jest treść bana ?
Przekierowanie